Natural look χωρίς make up

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2014 15:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:12

 

Είναι πρωί και δεν θέλετε να επιβαρύνεται την επιδερμίδα σας με foundation, σκιές ματιών και έντονα κραγιόν ή πολύ απλά βαριέστε τη διαδικασία του βαψίματος; Και καλά κάνετε, αφού μπορείτε να δημιουργήσετε εξίσου το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερα και πιο ελαφρά προϊόντα που θα σας χαρίσουν την αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης που αναζητείται για τις πρωινές ώρες.
   
Χρήσιμα tips


Βήμα 1ο:Απλώστε σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας μια αντιλιακή κρέμα ΒΒ για να δώσει χρώμα και λάμψη στην χλωμή επιδερμίδα σας. Θα μοιάζει λες και φοράτε make up!
Βήμα 2ο:Εφαρμόστε γύρω από την περιοχή των ματιών concealer. Με αυτό τον τρόπο θα καλύψετε τους μαύρους κύκλους που σας ταλαιπωρούν.
Βήμα 3ο: Ένα ελαφρύ πέρασμα πούδρας με πινέλο είναι αρκετό για να δώσει ένα πιο ματ αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να διευκολύνει το ρουζ που θα ακολουθήσει.
Βήμα 4ο: Δώστε έμφαση στα ζυγωματικά σας με το ρουζ που σας ταιριάζει. Αν έχετε λευκή επιδερμίδα χρησιμοποιήστε ρουζ σε αποχρώσεις του ροζ, αν πάλι εμφανίζετε κοκκινίλες το καφέ ή το ροδακινή σας ταιριάζει καλύτερα για να καλύψει την ατέλεια σας.
Βήμα 5ο: Βάλτε το αγαπημένο σας  lip gloss και είστε έτοιμες.
 

Βλέπετε λοιπόν ότι με λίγα προϊόντα μπορείτε να αλλάξετε τον καμβά του προσώπου σας και να του δώσετε την νεανική λάμψη που του αξίζει! Φροντίστε το δέρμα σας και αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο την συχνή  χρήση make up. Δείξτε φυσικά όμορφες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass