50 αποχρώσεις του γκρι

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2014 14:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:17

Η πολυαναμενόμενη ταινία 50 Shades of Grey πριν καν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες όπως υπολογίζεται στις 14 Φεβρουαρίου 2015 του Αγίου Βαλεντίνου προκαλεί αναταραχή με την κυκλοφορία του πρώτου «απαγορευμένου» trailer της ταινίας. Δεδομένου ότι το βιβλίο που φέρει την υπογραφή της E .L .James αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο αφού έχει γίνει διεθνές best seller με εκατομμύρια αναγνώστες-ριες ανά τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες ,αναμένεται και η ταινία να έχει την ίδια απήχηση. Στο ολιγόλεπτο βίντεο αντιλαμβάνεται κανείς το περιεχόμενο της ταινίας που δεν είναι παρά ερωτική παρουσίαση μιας θυελώδους σχέσης. Ίσως και κάτι παραπάνω αφού εκ πρώτης η σχέση μιας φοιτήτριας λογοτεχνίας και ενός επιτυχημένου επιχειρηματία είναι κάτι τετριμμένο. Μάλλον εύκολα θα το χαρακτήριζε κανείς ερωτικό-πορνογραφικό βιβλίο με σαδομαζοχιστικές τάσεις που βλέπει κανείς και στο trailer.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η σύνοψη του βιβλίου είναι η εξής: «Η Anastasia Steele φοιτήτρια λογοτεχνίας παίρνει συνέντευξη από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Christian Grey για χάρη του περιοδικού του Πανεπιστημίου της. Η Anastasia τον ερωτεύεται αμέσως, πιστεύοντας όμως ότι η συνάντηση δεν πήγε τόσο καλά προσπαθεί να τον ξεχάσει. Ξαφνικά εμφανίζεται μια μέρα στο μαγαζί που δουλεύει και της προτείνει να βγουν… Η νεαρή φοιτήτρια σοκάρεται και αντιλαμβάνεται το πάθος της γι΄ αυτόν τον άνδρα .Όταν μάλιστα εκείνος της λέει να μείνει σε απόσταση ,αυτή αρχίζει να κολλάει ακόμα περισσότερο. Όμως ο Grey βασανίζεται από τους δικούς του δαίμονες και την ανάγκη του να εξουσιάζει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη σχέση η Anastasia ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές τις επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Grey κρατά κρυμμένα»

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass