Μικρά μυστικά ομορφιάς

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2014 14:31 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:23

Τέλος στις «ιπτάμενες» φύτρες

Το καλοκαίρι με τη ζέστη, πολλές είναι οι γυναίκες που μαζεύουν τα μαλλιά τους σε ωραίους κότσους ή ψηλές κοτσίδες. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν είναι πάντοτε πολύ καλό μιας και σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν οι γνωστές φύτρες, που πετούν και κάνουν το χτένισμα όχι και τόσο ωραίο. Λύσεις, όμως, υπάρχουν πάντα. Και μάλιστα έξυπνες και οικονομικές. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να ξοδεύεται αρκετά χρήματα σε ειδικά προϊόντα styling. Αρκεί μια απλή λακ και μια οδοντόβουρτσα. Ψεκάστε την οδοντόβουρτσα με λίγη λακ και χτενίστε απαλά τις φύτρες. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ατίθασα, επαναλάβετε τη διαδικασία για τέλεια εμφάνιση.

Σαν μετάξι …με καρότο

Αφυδάτωση. Η λέξη που συνοδεύει το καλοκαίρι. Οι επιπτώσεις του ήλιου και της αλμύρας στο τριχωτό της κεφαλής είναι γνωστές, αλλά ευτυχώς αντιμετωπίσιμες. Πως, λοιπόν, μπορείτε να έχετε και το καλοκαίρι όμορφα, υγιή και μεταξένια μαλλιά; Μα φυσικά χρησιμοποιώντας έλαιο καρότου. Το έλαιο από καρότο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, η οποία ενισχύει την άμυνα της τρίχας απέναντι στις ακτίνες του ήλιου, ειδικά όταν συνδυάζεται με τη βιταμίνη Ε. Μάλιστα, μπορεί να συνδυαστεί με έλαιο καρύδας, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό μείγμα που ευνοεί την ανάπτυξη της τρίχας και την ταυτόχρονη ενδυνάμωσή της. Ειδικά, τα λεπτά και ξηρά μαλλιά που σπάνε εύκολα θα βοηθηθούν πολύ από την χρήση αυτών των συστατικών. Ακόμη, το καροτέλαιο μπορεί να αναμιχθεί και με αμυγδαλέλαιο. Το συγκεκριμένο μείγμα θα σας προστατέψει τόσο από τη φθορά που προκαλεί στα μαλλιά το αλάτι της θάλασσας, αλλά και το χλώριο της πισίνας.

Νεανικά μάτια

Μια απλή, φυσική μάσκα, θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο ξεκούραστα και νεανικά από ποτέ. Φυσικά, καλό είναι – ειδικά αν έχετε πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή – να χρησιμοποιείται τα αντίστοιχα προϊόντα. Όμως αν πρόκειται για κάποια ειδική περίσταση, αν έχετε να παραστείτε σε κάποιο event ή αν ξενυχτήσατε και η επόμενη μέρα σας βρήκε με τεράστιους μαύρους κύκλους, τότε η μάσκα που σας προτείνουμε είναι ιδανική για να σας κάνει και πάλι φρέσκια.

Τι θα χρειαστείτε: Ένα αγγούρι και γάλα σε σκόνη. Σε ένα μπολ ρίξτε δύο κουταλιές της σούπας πολτοποιημένο αγγούρι και μία κουταλιά της σούπας γάλα σε σκόνη. Αφού τα ανακατέψετε καλά, βάλτε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Μόλις περάσει το χρονικό αυτό διάστημα, απλώστε την μάσκα γύρω από τα μάτια, αφήστε τη να δράσει για περίπου 15 λεπτά και ξεπλύνετε τη με χλιαρό νερό. Η διαφορά που θα δείτε θα είναι και άμεση αλλά και εντυπωσιακή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass