Electronet Β.Κ. Καζάνα

Προσφορές και εκπτωτικές τιμές σε φοιτητικά πακέτα!

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2021 19:38

Με μεγάλες προσφορές και εκπτωτικές τιμές σε φοιτητικά πακέτα, η Electronet Β.Κ. Καζάνα και φέτος στέκεται δίπλα στον φοιτητή!


Στο μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μέσα από έτοιμα φοιτητικά πακέτα ή να φτιάξουν το δικό τους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ειδικότερα, για τις περιοχές της Θεσσαλίας, της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων η παράδοση των προϊόντων γίνεται με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών της εταιρείας στην πόρτα σας και το εξειδικευμένο συνεργείο αναλαμβάνει την άμεση εγκατάσταση όλων των συσκευών διευκολύνοντας τον φοιτητή στο νέο του ξεκίνημα.
Και φέτος γονείς και φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από πληθώρα επώνυμων ηλεκτρικών συσκευών που συνδυάζουν ποιότητα, αξιοπιστία, άμεση και εγγυημένη παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, ασυναγώνιστες τιμές και δόσεις που εξυπηρετούν τον καθένα. Με πακέτα συσκευών που ξεκινούν από 199 ευρώ, κάθε φοιτητής θα έχει όλα όσα θα χρειαστεί τα οποία θα κάνουν την καινούρια του ζωή ακόμα πιο εύκολη αλλά και ευχάριστη.
Και στα φοιτητικά πακέτα όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, ενώ οι άνθρωποι της Electronet Β.Κ. Καζάνα θα προτείνουν το προϊόν που έχει την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής, γιατί εσείς κι εμείς γνωριζόμαστε.
Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass