Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Real Education

Υπογράφει το μέλλον της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2021 14:00

Το όνομα «Real Education» είναι συνδεδεμένο με την ξενόγλωσση εκπαίδευση, έναν τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται με επιτυχία την τελευταία 12ετία. Μέσα από πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μεθόδους, δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές και σπουδάστριές του να μάθουν άριστα, οποιαδήποτε ξένη γλώσσα επιλέξουν, αλλά και να πιστοποιηθούν στην Πληροφορική από τον ΑΣΕΠ.


Στη Θεσσαλία λειτουργούν κέντρα εκπαίδευσης και στις 4 πόλεις, ενώ συνολικά 29 τέτοια είναι ανεπτυγμένα σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου «REAL EDUCATION» κ. Κωνσταντίνος Σπίνος, σκιαγραφεί στην «Ε», το προφίλ του Ομίλου.

-Πότε έκανε τα πρώτα του βήματα ο Όμιλος Real;
Τα πρώτα βήματα του Real Education έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2009 με την εγκαθίδρυση 3 κέντρων στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Έκτοτε, η ανάπτυξη ήταν ραγδαία και σήμερα αριθμούμε 29 κέντρα σε όλες τις μεγάλες αστικές περιοχές της Ελλάδας.

-Πώς διοικείται ο Όμιλος Real και πόσους εργαζόμενους αριθμεί;
Ο Όμιλος Real και όλα τα παραρτήματά του διοικούνται από την κεντρική διεύθυνση, κάτι που έχει προσφέρει την αναγκαία σταθερότητα στον Όμιλο για να αναπτυχθεί με τόσο ραγδαίους ρυθμούς. Στον Όμιλο απασχολούνται συνολικά 250 άνθρωποι.

-Τι προσφέρει ο Όμιλος Real στους σπουδαστές του;
Η Real Education προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να μάθουν όποια ξένη γλώσσα επιθυμούν με την παρουσία εξειδικευμένων καθηγητών για όλες τις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρωσικά). Επίσης, τους προσφέρει την ευκαιρία να μάθουν πληροφορική και να πιστοποιηθούν από τον ΑΣΕΠ με εξετάσεις στα κέντρα μας.

-Έχετε κέντρα στη Λάρισα και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας;
Φυσικά. Το κέντρο της Λάρισας, μάλιστα, είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Ομίλου Real με πολλούς σπουδαστές κάθε χρόνο. Στην υπόλοιπη Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχουμε μεγάλα κέντρα στον Βόλο, στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα.
Θα μας βρείτε επίσης και στην Αττική, στην Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα.

-Πώς ανταποκριθήκατε στις ανάγκες και δυσκολίες που επέφερε ο Covid-19;
Η ανταπόκριση του Ομίλου Real στην πανδημία του Covid-19 ήταν άμεση και έμπρακτη. Φέραμε στην Ελλάδα - για πρώτη φορά από ελληνικό ξενόγλωσσο οργανισμό - τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική πλατφόρμα Moodle που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως με απεριόριστες δυνατότητες και βέλτιστο ακαδημαϊκό αποτέλεσμα.

-Πώς διεξάγονται τα διαδικτυακά μαθήματα μέσω της πλατφόρμας Moodle;
Τα μαθήματα γίνονται όπως επιθυμεί ο σπουδαστής, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά. Όλα τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν φυσική παρουσία καθηγητών native speakers και οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν 24/7 πρόσβαση στην πλατφόρμα με τους προσωπικούς τους κωδικούς όλη την εβδομάδα, όποτε θέλουν και για όσο θέλουν.

-Με ποιον τρόπο προσπάθησε ο Όμιλος Real να αντεπεξέλθει στις αλλαγές που επέφερε η πανδημία;
Κατά τη διάρκεια των αναλύσεών μας για τις αλλαγές στην αγορά της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από την πανδημία, παρατηρήσαμε μία αυξανόμενη ανάγκη των ενήλικων σπουδαστών για περισσότερη αυτονομία και ευελιξία στη δομή και διαδικασία της εκπαίδευσής τους.
Για τον λόγο αυτόν, ο Όμιλος Real συνεργάστηκε με την εταιρεία Dexway, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ασύγχρονης εκπαίδευσης παγκοσμίως φέρνοντας στους σπουδαστές της χώρας μας για πρώτη φορά τη μέθοδό της. Πρακτικά η ασύγχρονη εκπαίδευση δίνει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να διαβάζουν από το σπίτι τους ή όπου εκείνοι επιθυμούν και όποτε το επιθυμούν, προκειμένου η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας να ενσωματωθεί στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Οι γλώσσες που προσφέρει ο Όμιλος Real σε συνεργασία με τη Dexway με τη μορφή της ασύγχρονης εκπαίδευσης είναι American English, British English, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Πορτογαλικά.

-Πώς βλέπετε το μέλλον για την αγορά της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στη χώρα μας;
Η αβεβαιότητα είναι κάτι που διατρέχει την καθημερινότητα όλου του επιχειρηματικού κλάδου αυτήν τη στιγμή. Αυτό που ελπίζουμε και αναμένουμε είναι οι σπουδαστές μας να βρίσκονται στις αίθουσές μας βάζοντας πάνω από όλα την υγεία. Όλοι οι σπουδαστές μας έχουν λατρέψει το e-learning. Μέχρι λοιπόν να επιστρέψουν στις αίθουσες, εμείς θα καταβάλλουμε διαρκώς τη βέλτιστη δυνατή προσπάθεια για να τους παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα διαδικτυακής εκπαίδευσης.

-Πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με τον Όμιλο Real;
Μπορεί πολύ εύκολα να καλέσει τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα στο 210-3242281, ή να καλέσει απευθείας το κέντρα μας στη Λάρισα στη γραμμή 2410-250.134, ή να επισκεφθεί το κέντρο της Λάρισας με διεύθυνση Ερμού 16 (πεζόδρομος).

Ο Όμιλος Real Education σε αριθμούς
-29 ΚΕΝΤΡΑ
-230 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
-250 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
-7.000 Τ.Μ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.

Gallery άρθρου