Δυναμικό παρών του ομίλου Alfa Wood στη διοργάνωση The Architect Show

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021 12:30

H ALFA WOOD GROUP, ηγετική βιομηχανία στον χώρο του ξύλου συμμετείχε στη διοργάνωση The Architect Show, μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής και του Σχεδιασμού, καθώς και του κόσμου των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Διακόσμηση.


Στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, παρουσιάστηκαν οι νέες επιφάνειες σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των υλικών του ομίλου και τις εξατομικευμένες λύσεις που αυτά μπορούν να προσφέρουν .
Ο όμιλος ALFA WOOD, καθότι ευαισθητοποιημένος σε θέματα οικολογίας, παράγει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα πάνελ φιλικών προς το περιβάλλον, κάτι που τόνισε ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ώστε η χρήση φιλικών και ακίνδυνων προς το περιβάλλον υλικών να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στις κατασκευές.
Τα στελέχη του ομίλου επικεντρώθηκαν στην ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών, ενώ παράλληλα δημιούργησαν και ανέπτυξαν ένα εποικοδομητικό κανάλι διαλόγου με τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές που επισκέφτηκαν το περίπτερο του ομίλου ALFA WOOD.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass