Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυναμικό παρών του ομίλου Alfa Wood στη διοργάνωση The Architect Show

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021 12:30

H ALFA WOOD GROUP, ηγετική βιομηχανία στον χώρο του ξύλου συμμετείχε στη διοργάνωση The Architect Show, μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής και του Σχεδιασμού, καθώς και του κόσμου των Υλικών για Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές και Διακόσμηση.


Στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, παρουσιάστηκαν οι νέες επιφάνειες σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των υλικών του ομίλου και τις εξατομικευμένες λύσεις που αυτά μπορούν να προσφέρουν .
Ο όμιλος ALFA WOOD, καθότι ευαισθητοποιημένος σε θέματα οικολογίας, παράγει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα πάνελ φιλικών προς το περιβάλλον, κάτι που τόνισε ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ώστε η χρήση φιλικών και ακίνδυνων προς το περιβάλλον υλικών να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στις κατασκευές.
Τα στελέχη του ομίλου επικεντρώθηκαν στην ανταλλαγή καινοτόμων ιδεών, ενώ παράλληλα δημιούργησαν και ανέπτυξαν ένα εποικοδομητικό κανάλι διαλόγου με τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές που επισκέφτηκαν το περίπτερο του ομίλου ALFA WOOD.