Διακοπές στην πόλη – πού να πάτε;

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2022 13:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Αυγ 2022 13:25

Διοργανώστε το απόλυτο city break και απολαύστε την εξερεύνηση μιας υπέροχης πόλης, επιλέγοντας τα πιο συμφέροντα αεροπορικά εισιτήρια!

Γιατί αξίζει να περάσετε λίγες μέρες στην Αθήνα πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Όσο η ημερομηνία των διακοπών σας πλησιάζει τόσο το άγχος και η προσμονή μεγαλώνουν και νομίζουμε ότι οι ημέρες δεν φτάνουνε ποτέ. Τι γίνεται όμως όταν ο προορισμός σας δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι σας; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που θα παραμείνει στην Αθήνα την περίοδο των διακοπών και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η Αθήνα τις περιόδους των διακοπών είναι μια υπέροχη πόλη που όλοι θα ήθελαν να επισκεφθούν. Αυτό είναι άλλωστε και κάτι που αποδεικνύεται από τις κρατήσεις των τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο, που τις πρώτες μέρες τους στην Ελλάδα προτιμούν να τις περνούν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η αλήθεια είναι ότι το κέντρο της Αθήνας είναι πανέμορφο όταν δεν έχει τόσο πολύ κόσμο. Ένα από τα τεράστια πλεονεκτήματα που έχει το κέντρο της Αθήνας για παράδειγμα τον Αύγουστο είναι ότι μπορείς να φτάσεις σε αυτό μέσα σε 20 λεπτά από την πιο μακρινή περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία είναι ελάχιστη και ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πάρκινγκ. Μπαίνοντας σε διάφορα site όπως το eSky.gr θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα, προτάσεις διαμονής και συνδυαστικά πακέτα διαμονής με εισιτήρια, ασφάλιση ταξιδιού αλλά και ενοικιάσεις αυτοκινήτων που θα σας βοηθήσουν να δείτε το πάντα στο κέντρο της Αθήνας. Αν λοιπόν είστε από αυτούς που θα περάσετε δύο με τρις μέρες στο κέντρο, ξεκινήστε από την οδό Ερμού για τα πρώτα ψώνια σας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την τεράστια αγορά της αλλά και μικρά γραφικά café που θα σας δώσουν τη  ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα ανάμεσα στα ψώνια σας. Αφού τελειώσετε τα ψώνια σας, καλό θα ήταν να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα στο Μοναστηράκι. Η υπαίθρια αγορά της, οι δημοφιλείς ταβέρνες της αλλά και οι ιστορικοί χώροι που υπάρχουν τριγύρω και σίγουρα θα επισκεφτείτε, θα σας ενθουσιάσουν. Μέχρι να γυρίσετε όλα αυτά τα μέρη, θα φτάσει η ώρα που αρχίζει η νυχτερινή ζωή στην Αθήνα. Τα wine bars και οι μουσικές σκηνές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της νυχτερινής εμπειρίας σας στην Αθήνα.

 diakopes sthn polh poy na pate 2

Πώς το city break σας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει μια ωραία ανάμνηση;

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πώς το κέντρο της Θεσσαλονίκης πρέπει έστω για μία φορά στην ζωή μας να το επισκεφθούμε και να περάσουμε αξέχαστες ημέρες εκεί. Αυτό συμβαίνει γιατί το κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας. Είναι μία πόλη με πολλές μουσικές σκηνές, με άπειρα καφέ, με εστιατόρια για όλους τους απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά και με ιστορικούς χώρους που μπορεί να χρειαστούμε μέρες για να τα γυρίσουμε. Αν σας έχουμε κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον, τότε μπορείτε κάλλιστα να μπείτε σε διάφορα site όπως το https://www.esky.gr/aeroporika-eisitiria/0/0/ci/skg/thessalonikh και να κλείσετε άμεσα το εισιτήριό σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η Θεσσαλονίκη και κυρίως η νυχτερινή ζωή της σας περιμένει για να περάσετε μέρες διακοπών που θα σας μείνουν αξέχαστες και θα τις θυμάστε πάντα με νοσταλγία. Θυμηθείτε όμως ότι η πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη είναι και αυτή που θα καθορίσει το αν θα την ξαναεπισκεφθείτε σύντομα ή όχι. γι’ αυτό και μόνο φροντίστε να περάσετε στιγμές ανεμελιάς και απόλυτης ξεγνοιασιάς από το πρώτο λεπτό που θα φτάσετε μέχρι την στιγμή που θα φύγετε από την πόλη.

 diakopes sthn polh poy na pate 3

Πόσες είναι οι μέρες που απαιτούνται για να πραγματοποιήσετε το ιδανικό city break στην Αθήνα;

Ένα city break δεν είναι ποτέ αρκετό ειδικά όταν πρόκειται να το περάσετε σε μια «άδεια» φαινομενικά Αθήνα ή σε μια «ήσυχη» Θεσσαλονίκη. Μιμούμενοι ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από την εργασία μας θεωρούμε ότι τρεις μέρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας είναι αρκετές για να απολαύσετε όλες τις χαρές που αυτές οι δύο πόλεις μπορούν να σας προσφέρουν. Ερχόμενοι για πρώτη φορά στην Αθήνα, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να επισκεφθείτε την Ακρόπολη αλλά και την υπαίθρια αγορά που τη  περιστοιχίζει, για μερικές ώρες χαλάρωσης μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφικά καφέ στα Αναφιώτικα ή τις ιστορικές μπουάτ στου Ψυρρή. Από την άλλη επισκεπτόμενοι την Θεσσαλονίκη δεν γίνεται να μην περάσετε από τον Λευκό της Πύργο αλλά και από τα ιστορικά της Λαδάδικα για τσίπουρο και πολύ ωραίο φαγητό. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η νυχτερινή ζωή στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη πόλη γι’ αυτό μια επίσκεψη στα «μπουζούκια» της επιβάλλεται.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass