Η Volvo Παπαδόπουλος στην έκθεση ηλεκτροκίνησης στο Fashion City Outlet

Δημοσίευση: 11 Νοε 2022 9:00

Έως και αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, η Volvo Παπαδόπουλος συμμετέχει στην Έκθεση Ηλεκτροκίνησης στο Fashion City Outlet, με το Volvo C40 Recharge. Η Volvo Παπαδόπουλος, προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να δουν από κοντά το Volvo C40 Recharge, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτρικό. Με αυτονομία άνω των 400 χλμ. και δυνατότητα ταχείας φόρτισης, ως το 80% σε λίγο περισσότερη από μισή ώρα, εξασφαλίζει ξέγνοιαστες διαδρομές χωρίς αντίκτυπο στο περιβάλλον. Οι ενσωματωμένες υπηρεσίες Google δίνουν τη δυνατότητα, στον κάτοχο να είναι πάντοτε online.


Τέλος, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση, θέματα φόρτισης και συντήρησης. Η είσοδος για την έκθεση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι: Καθημερινές: 10.00-21.00, Σάββατο: 10.00-20.00.
Volvo Παπαδόπουλος , Επίσημος Έμπορος & Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής 6ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων, 41500, Λάρισα, Τ. 2410- 851.800, www.volvo-papadopoulos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass