Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H ΜΙΝΙ Παπαδόπουλος στην έκθεση ηλεκτροκίνησης στο Fashion City Outlet

Δημοσίευση: 11 Νοε 2022 9:30

Έως και αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, η ΜΙΝΙ Παπαδόπουλος συμμετέχει στην Έκθεση Ηλεκτροκίνησης στο Fashion City Outlet, με το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ.


Η ΜΙΝΙ Παπαδόπουλος, προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να δουν από κοντά το αυτοκίνητο, να ενημερωθούν για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση, θέματα φόρτισης και συντήρησης, καθώς και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
Το αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ συνδυάζει τη θρυλική αίσθηση go-kart, την ιδιαίτερη σχεδίαση και την κορυφαία ποιότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Κινείται από μία συστοιχία μπαταριών υψηλής τάσης, 96 στοιχείων, απόδοσης 32,6 kWh (μικτή χωρητικότητα), που τοποθετείται κάτω από το δάπεδο. Αυτή η διάταξη εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλό κέντρο βάρους, βελτιώνοντας παράλληλα την ευστάθεια και την οδική συμπεριφορά και καθιστώντας ακόμα πιο διασκεδαστική την οδήγηση σε στροφές. Απελευθερώνοντας τους 184 ίππους σε έως 234 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας απολαμβάνουμε ένα ΜΙΝΙ στην πιο δυναμική και εξελιγμένη μορφή του.
Η είσοδος για την έκθεση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι: Καθημερινές: 10.00-21.00, Σάββατο: 10.00-20.00.
ΜΙΝΙ Παπαδόπουλος Επίσημος Έμπορος & Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής
6ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας Τρικάλων 41500, Λάρισα, Τ. 2410-851.800,
www.mini-papadopoulos.gr