Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα για άνδρες και γυναίκες

Δημοσίευση: 30 Νοε 2022 14:22

Χριστούγεννα, μια γιορτή η οποία δημιουργεί αίσθηση ζεστασιάς, γαλήνης, ηρεμίας και αξέχαστες αναμνήσεις με την οικογένεια.

Αν όμως, μέσα στην πολυάσχολη ρουτίνα σας δε σας έμεινε χρόνος να ολοκληρώσετε τη λίστα με τα δώρα, αποφύγετε το στρες πριν τα Χριστούγεννα, εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα και κάντε τις αγορές σας online! Το Parfimo.gr είναι εδώ και σας έχει τις καλύτερες προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων για άνδρες και γυναίκες στις πιο συμφέρουσες τιμές στην αγορά.

Προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα για άνδρες

Οι μυρωδιές των Χριστουγέννων σφραγίζουν αξέχαστες αναμνήσεις στο υποσυνείδητο μικρών και μεγάλων, γι' αυτό μην τις υποτιμάτε. Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, άρωμα πευκοβελόνων, αρωματικά κεριά και το αγαπημένο σας άρωμα. Μια εξαιρετική ιδέα δώρου για έναν άνδρα είναι το άρωμα, το οποίο μπορεί να αποτυπώσει αξέχαστες στιγμές στο χρόνο... Χαρίστε στον αγαπημένο σας το άρωμα που λατρεύει εδώ και χρόνια και θυμίστε του την πρώτη φορά που συναντηθήκατε και σας έκανε εντύπωση η μυρωδιά του, η οποία ήταν η αφορμή για να του μιλήσετε. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αρώματα από επώνυμες μάρκες όπως οι: Calvin Klein, Giorgio Armani, Hugo Boss, Davidoff, Christian Dior, Armaf, Roberto Cavalli και πολλές άλλες. Αν πάλι θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να χαρίσετε στον πατέρα ή τον αδερφό σας κάτι πιο ξεχωριστό, ποντάρετε σε ένα σετ δώρου. Τα σετ δώρου είναι η ευκολότερη επιλογή με την οποία και θα εντυπωσιάσετε και θα εξοικονομήσετε χρήματα, διότι σε αυτά μπορείτε να βρείτε πολλά και διάφορα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών ή ακόμα και αξεσουάρ σε ένα μέρος. Μερικά από τα πιο προτιμώμενα σετ δώρου για άνδρες είναι αυτά της Proraso, τα οποία περιέχουν κρέμα ξυρίσματος, βάλσαμο για μετά το ξύρισμα, κρέμα για πριν το ξύρισμα και aftershave βάλσαμο, όπως και αυτά της Nivea με αφρόλουτρο, αντιιδρωτικό, κρέμα γενικής χρήσης, κρέμα προσώπου ημέρας και βάλσαμο χειλιών τοποθετημένα σε όμορφα και στιλάτα τσαντάκια καλλυντικών. Διαθέσιμα είναι επίσης και τα σετ δώρου με αρώματα, τα οποία συνδυάζονται με μινιατούρες του ίδιου αρώματος για να έχουν το αγαπημένο τους άρωμα παντού και πάντα μαζί ή με τα αγαπημένα τους προϊόντα μπάνιου. 

Προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες

Η λίστα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι μεγάλη όπως και αυτή για τις αγορές που σας απομένουν να κάνετε; Μην πανικοβάλλεστε, κάντε ένα πρόγραμμα και ξεκινήστε το internet surfing ούτως ώστε να μη χρειαστεί να γυρίζετε τα μαγαζιά και να ψάχνετε την τελευταία στιγμή, όταν πολλά από τα εμπορεύματα θα έχουν ήδη εξαντληθεί, αλλά από την άνεση του σπιτιού σας να κάνετε τις αγορές σας. Στο Parfimo.gr θα βρείτε εκατοντάδες προϊόντα για μακιγιάζ, styling μαλλιών, καλλυντικά προσώπου και σώματος, μερικά από τα οποία συνοδεύονται από κομψά, μοντέρνα τσαντάκια καλλυντικών ή χρωματιστά κουτιά έτοιμα για να τοποθετηθούν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα δημοφιλή αρωματικά σπρέι σώματος όπως αυτά της Victoria´s Secret, Bath & Body Works και Guess είναι και αυτά μια εξαιρετική αρωματική επιλογή για δώρο στην κόρη, ή την αδερφή σας. Мια πρωτότυπη ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο, η οποία τα τελευταία χρόνια γίνετε όλο και πιο δημοφιλής είναι τα Advent Calendars. Μπορείτε να εκπλήξετε και να χαρίσετε χαμόγελο καθημερινά στη γυναίκα της ζωής σας, κάνοντας της δώρο ένα ημερολόγιο, το οποίο κρύβει διαφορετικά δωράκια πίσω από μικρές χρωματιστές πορτούλες, μετρώντας τις ημέρες μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων. Τα ημερολόγια περιέχουν συνήθως bath bombs, άλατα μπάνιου ή αφρόλουτρα κατάλληλα για ένα χαλαρωτικό μπάνιο μετά από μια κουραστική ημέρα. Υπάρχουν και Advent Calendars με πολυτελή καλλυντικά μακιγιάζ ή περιποίηση σώματος όπως αυτό της Nuxe με τζελ προσώπου, κρέμα προσώπου, peeling προσώπου, EDP, κρέμα χεριών ή αυτό της Makeup Revolution London με σκιές ματιών, lip glosses, κραγιόν, πινέλο, μολύβι χειλιών, primer και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται μια γυναίκα για να περιποιηθεί την εμφάνιση της, για παράδειγμα, για μια βραδινή έξοδο. Προλάβετε και παραγγείλετε τώρα, πριν από τους άλλους. Εκπλήξτε με ξεχωριστά δώρα και απολαύστε τα χαμόγελα και τις ζεστές αγκαλιές των συγγενών και φίλων σας! 

PARFIMO 2

PARFIMO 1