Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ

Τελευταίες μέρες, μεγάλες ευκαιρίες για αγορές και δώρα!

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2022 8:00

Τελευταίες μέρες του χρόνου, τελευταία ευκαιρία για μεγάλες αγορές και δώρα! Απίθανες προσφορές, δώρα και πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν αυτές τις μέρες στο μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας: την Electronet Β.Κ. Καζάνα!


Τώρα που η χρονιά τελειώνει, η Electronet B.K. Καζάνα είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία! Έτσι, φροντίζει για τα καλύτερα στις καλύτερες τιμές, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ΟΛΑ τα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα και με σούπερ προσφορές για να βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι! Αυτήν την Πρωτοχρονιά, πάρτε ιδέες για έξυπνα δώρα -μικροσυσκευές, καφετιέρες, κινητά τηλέφωνα, είδη προσωπικής φροντίδας- και χαρίστε τα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, μοιράζοντας χαμόγελα χωρίς να ξοδευτείτε.
Ανακαλύψτε ακόμη την τεχνολογία του μέλλοντος στις καλύτερες τιμές της Ελλάδας, με τηλεοράσεις, Η/Υ, laptops, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών και όλα τα gadget, που θα ενθουσιάσουν τους φίλους της τεχνολογίας.
Και φυσικά μέσα από το «Πρόγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας», στο οποίο συμμετέχει η Electronet B.K. Καζάνα, μπορείτε να αποκτήσετε καινούργια ηλεκτρική συσκευή με επιδότηση έως 50%! Αντικαταστήστε το παλιό σας κλιματιστικό, ψυγείο και καταψύκτη και πάρτε καινούργιο καλύτερης ενεργειακής απόδοσης για μέγιστη οικονομία με τις καλύτερες τιμές, όλα ετοιμοπαράδοτα και με πολλές άτοκες δόσεις!
Από την πιο μικρή έως τη μεγαλύτερη ηλεκτρική συσκευή και από την πιο απλή ως την πιο σύνθετη τεχνολογικά, με ανθρώπους έμπειρους και πρόθυμους να σας ενημερώσουν, κάθε επιθυμία για αγορές αυτές τις γιορτές γίνεται πραγματικότητα στην Electronet Β.Κ. Καζάνα!
Electronet Β.Κ. Καζάνα, Διονύσου και
Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410-536.631.

Gallery άρθρου