Innovent Forum 2023

Matchmaking Συναντήσεις: Προσφέροντας σε Ιδιώτες και Επιχειρήσεις Ευκαιρίες Δικτύωσης και Συνεργασίας

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2023 8:45

Νέες ευκαιρίες δικτύωσης, συνεργασίας και χρηματοδότησης για όσους αναπτύσσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και αναζητούν δυνητικούς συνεργάτες και επενδυτές προσφέρει το Innovent Forum 2023B2B&B2G Matchmaking Event, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της διήμερης υβριδικής έκθεσης Επιστήμης και Τεχνολογίας, Innovent Forum 2023.


Η έκθεση προωθεί και αναδεικνύει προϊόντα, υπηρεσίες και μετασχηματιστικές λύσεις που αναπτύχθηκαν από εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, με στόχο την αξιοποίησή τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία. Το Innovent Forum θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και online την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα (Βαλτετσίου και Τριπόλεως), ενώ το B2B&B2G Matchmaking Event θα συνεχιστεί αποκλειστικά online και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.
Διοργανωτής του Innovent Forum είναι το JOIST με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Δήμο Λάρισας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Τις matchmaking συναντήσεις θα συντονίσουν το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Δικτύου Enterprise Europe Network.
Η συμμετοχή σας στις matchmaking επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή σας στον σύνδεσμο innovent-2023.b2match.io έως την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass