Ποιες ανδρικές φόρμες θα είναι στην μόδα την άνοιξη του 2023; Δείτε τι λένε οι στυλίστες!

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2023 17:42

Ανδρικές φόρμες με χαρακτηριστικά που θα καταφέρουν να πείσουν ακόμα και αυτούς που ντύνονται πολύ κλασικά και ίσως λίγο πιο συντηρητικά!

Στυλιστικές συμβουλές για φόρμες που μπορούν να φορεθούν παντού!

Το 2023 έχει μπει πλέον για τα καλά και όλοι όσοι ασχολούνται με την μόδα έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται για το ποια outfits θα είναι τα καταλληλότερα και αυτή τη χρονιά. Πολλοί από αυτούς που εξειδικεύονται σε θέματα μόδας, μιλούν για την χρονιά του σετ φόρμας, ιδιαίτερα στον ανδρικό τομέα. Η αλήθεια είναι ότι οι αθλητικές ανδρικές φόρμες είναι ένα είδος ρούχου ευκολοφόρετο, που μπορεί να φορεθεί με αρκετές παραλλαγές και σε συνδυασμό με πολλά αξεσουάρ. Οι πιο σύγχρονες ανδρικές φόρμες βγαίνουν σε πιο  εφαρμοστή γραμμή και οι πιο εμπορικές από αυτό το είδος είναι αυτές με την βελουτέ υφή. Πλήθος από τέτοιου είδους φόρμες μπορείτε εύκολα να μπείτε και να βρείτε στο κατάστημα Bolf. Είναι ένα πλήρως ενημερωμένο κατάστημα που αγαπά την σύγχρονη μόδα και είναι πάντα πλήρως ενημερωμένο με ότι θεωρείται της μόδας την εκάστοτε περίοδο. Αν η βελουτέ ύφανση δεν είναι του γούστου σας, υπάρχει πάντα η βαμβακερή επιλογή σε φόρμα στο ίδιο χρώμα μπλούζα και παντελόνι. Το μόνο που ουσιαστικά έχετε να σκεφτείτε είναι αν το επάνω μέρος θα είναι ζακέτα ή hoodie.

Ποιο είναι το είδος ανδρικής φόρμας που ταιριάζει περισσότερο σε κάθε σωματότυπο;           

Υπάρχουν πολλά είδη φόρμας από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Μπορείτε να βρείτε ανδρικές φόρμες σετ με κουκούλα ή χωρίς, σε βαμβακερή ή βελουτέ ύφανση, αλλά μπορείτε να βρείτε και μεμονωμένα κομμάτια παντελονιού και μπλούζας που θα κάνετε εσείς τον συνδυασμό. Οι αθλητικές φόρμες έχουν γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αναφορικά με το casual ντύσιμο, την άσκηση, ακόμα και για να γίνει ένα fashionstatement. Έχοντας άπειρες επιλογές σε αυτόν τον τομέα, το να επιλέξετε την τέλεια φόρμα για το δικό σας σωματότυπο δεν είναι ότι πιο εύκολο μπορείτε να κάνετε. Ποια είναι όμως αυτά τα χρακτηριστρικά που κάνουν μι φόρμα ιδανική; Σίγουρα ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι η ύφανση της φόρμας, αν δηλαδή προτιμάτε βαμβακερό, βελουτέ ή κάποιο άλλο είδος ύφανσης. Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη είναι το αν θέλετε τα πάνω μέρος της φόρμας να έχει κουκούλα ή όχι, ή να έχει μορφή ζακέτας ή μπλούζας. Αν έχετε καταλήξει σε αυτά, τότε σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε αν το παντελόνι της φόρμας το θέλετε εφαρμοστό ή χαλαρό, αλλά και αν το θέλετε χαμηλοκάαβαλο ή ψηλοκάβαλο. Τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά που θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πριν τα αγοράσετε είναι το νούμερό σας αλλά και το αγαπημένο σας χρώμα για να πραγματοποιήσετε μια αγορά που πραγματικά θα λατρέψετε.   

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να σκεφτείτε επιλέγοντας μια ανδρική φόρμα;

Αναφορικά με την εφαρμογή που πρέπει να έχει μια ανδρική φόρμα, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε αυτή που θα έχει μια άνετη εφαρμογή και όχι πολύ στενή για να μην σας προκαλεί κανέναν περιορισμό κινήσεων. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το μέγεθός σας, καλό θα ήταν να ελέγξετε όλες τις φόρμες που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας για να δείτε τι νούμερο έχουν. Το στυλ είναι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Ρίχνοντας μια ματιά στην αγορά, θα δείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλά στυλ που άλλα είναι πιο κλασικά και άλλα πιο μοντέρνα. Για να δείτε ποιο είναι αυτό που θα σας ταιριάξει περισσότερο, σκεφτείτε τις περιστάσεις στις οποίες θέλετε να την φοράτε και πράξτε αναλόγως. Η επιλογή αθλητικής φόρμας δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό κάντε τη με σύνεση και ηρεμία και θα κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass