Άνετα και κομψά εσώρουχα Triumph

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2024 18:09

Όταν πρόκειται για εσώρουχα, όλοι αναζητούμε την άνεση. Στα γυναικεία εσώρουχα της Triumph, η άνεση συμβαδίζει με την κομψότητα.

Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, θα βρείτε άνετα και κομψά εσώρουχα σε μία μεγάλη ποικιλία στυλ και χρωμάτων, που θα ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις σας. Είτε αναζητάτε τη λιτή πολυτέλεια, είτε το εκλεπτυσμένο αισθησιακό look, η Triumph διαθέτει γυναικεία εσώρουχα που εφαρμόζουν υπέροχα στο σώμα και το στυλ σας.

Στη συλλογή γυναικείων εσωρούχων της Triumph (https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/esoroucha) θα βρείτε σουτιέν με ή χωρίς μπανέλα, με ελαφριά ενίσχυση, push up, minimizers, bralettes, strapless, top, multiway, αθλητικά σουτιέν, σουτιέν θηλασμού και corsets. Επίσης, μία μεγάλη ποικιλία σε σλιπ, ό,τι σωματότυπο κι αν έχετε, σας περιμένει σε όλα τα φυσικά και online καταστήματα της Triumph: tai, brazil, tanga, mini, hipster, string, midi, maxi, shorts, lastex και bandeau briefs. Για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας, η  Triumph σάς προτείνει κομψά φορμάκια και φανελάκια, αλλά και αξεσουάρ για τα εσώρουχά σας. 

Η μακρόχρονη εμπειρία της Triumph και η έμφαση στην άνεση και την κομψότητα κάνει τα γυναικεία εσώρουχα μοναδικά. Τα άνετα και κομψά εσώρουχα της Triumph δίνουν έμφαση:

Στην ποιότητα των υλικών

Η Triumph διαθέτει εσώρουχα που αγκαλιάζουν απαλά το σώμα και επιτρέπουν την ελευθερία των κινήσεων, ό,τι δρατηριότητα κι αν κάνετε. Στη συλλογή της θα βρείτε σλιπ με μαλακό microfiber και ελαστικές δαντέλες, σουτιέν από ανθεκτικό ύφασμα που παραμένει στεγνό και ελέγχει την εφίδρωση, όπως επίσης και ειδικά αντιβακτηριδιακά υφάσματα για ευαίσθητα δέρματα. Όλα τα εσώρουχα της Triumph είναι κατασκευασμένα από υλικά που είναι ευχάριστα για το δέρμα σας και του επιτρέπουν  να αναπνέει, αποβάλλοντας την υγρασία, όπως βαμβάκι για άνεση και υγιεινή, lycra και microfiber για τέλεια εφαρμογή και απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Στο εξαιρετικό στυλ

Τα εσώρουχα της Triumph διαθέτουν εξαιρετικό στυλ, ώστε να νιώθετε άνετα και γεμάτες αυτοπεποίθηση όταν τα φοράτε. Τα μοντέρνα λειτουργικά σουτιέν με ελαστικές δαντέλες στις τιράντες, τα cups από τούλι και ελαστικά Crepe υλικά, προσθέτουν λιτή πολυτέλεια σε κάθε σας στιγμή. Τα μαλακά cups με διπλή φόδρα για αόρατο look και τα προφορμαρισμένα cups που προσφέρουν επιπλέον στήριξη προσδίδουν αισθησιασμό, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση και τη λειτουργικότητα. Τα μοντέρνα σχέδια και κοψίματα δένουν αρμονικά με την διακριτική παρουσία της δαντέλας, ενώ η ελαστικότητα των υλικών χωρίς ραφές και η επίπεδη εφαρμογή τους βοηθούν να μη διαγράφονται κάτω από τα ρούχα.

Στα μοναδικά χρώματα

Στη συλλογή της Triumph μπορείτε να βρείτε χρώματα και σχέδια που σας ανεβάζουν τη διάθεση και και σας ανανεώνουν. Με το κλασικό λευκό, μπεζ και μαύρο να πρωταγωνιστούν, αλλά και την κυρίαρχη παρουσία του κόκκινου, του μπλε, του πράσινου και του γκρι να ξεχωρίζουν για την καλαισθησία και την ποιότητα των αποχρώσεών τους, είστε καλυμμένη. Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο εσώρουχο για κάθε εμφάνισή σας, χωρίς να ανησυχείτε αν θα διαγράφεται το σχήμα του ή θα τονίζεται το χρώμα του. Μην φοβηθείτε να παίξετε με τα χρώματα. Τολμήστε να πειραματιστείτε και δεν θα χάσετε.

Στην κάλυψη όλων των μεγεθών

Το κατάλληλο μέγεθος είναι βασικός παράγοντας άνεσης και καλής εφαρμογής. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι μέγεθος σας ταιριάζει. Αν δεν γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο νούμερο, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ειδικό οδηγό μεγεθών που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Triumph. Επίσης, μπορείτε να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα Triumph, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας κάνει fitting και θα σας βοηθήσει να βρείτε το μέγεθός σας.

Για άνετα και κομψά γυναικεία εσώρουχα, επιλέξτε Triumph από το MODIVO. Στο MODIVO θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως σουτιέν, σλιπ, κορμάκια, φανελάκια και νυφικά σετ εσωρούχων. Τα γυναικεία εσώρουχα της Triumph συνδυάζουν την τέλεια εφαρμογή με την κομψή πολυτέλεια, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και γούστο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass