Στο νησί των Boy Bands

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2015 12:27

Στην ταινία «Τα μυαλά που κουβαλάς» υπάρχει ένα αλλιώτικο νησί,η απόλυτη φαντασίωση των έφηβων κοριτσιών: το νησί των boy bands. Είναι τόσο μεγάλη η απήχηση τους στις ηλικίες από 12 έως 15, βία 16 ετών, με πρόσφατο παράδειγμα τους One Direction και τόσο πλατιά η βιομηχανία που αναπτύσσεται γύρω τους, που αποδεικνύονται, για την περίοδο που μεσουρανούν, πραγματικό χρυσωρυχείο. Αναπτύσσεται μια αγορά με ρούχα, τσάντες, παπούτσια, κούπες, μπιζού και άπειρα αξεσουάρ. Με τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Αφίσες στα παιδικά δωμάτια και κορίτσια που ουρλιάζουν σε κάθε εμφάνιση των τραγουδιστών με το δυνατό μάρκετινγκ.

Ένα από τα πρώτα αγορίστικα συγκροτήματα ήταν το γκρουπ «The Ink Spot».Το συνέθεταν αφροαμερικανοί τραγουδιστές που έγιναν διάσημοι σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των δεκαετιών ’30 και ’40.

Ο όρος boy band χρησιμοποιείται για συγκροτήματα που αποτελούνται από άντρες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι τραγουδούν και χορεύουν. Παρόλο που ο όρος χαρακτηρίζει συνήθως γκρουπ που εμφανίστηκαν από το 1990 και μετά, προηγήθηκαν οι «Osmonds», οι «Jackson 5» και οι «Monkees».

Αυτή η τρέλα με τα boy bands δεν άφησε ασυγκίνητο ακόμα και το BBC που σε topic θέτει το ερώτημα: Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα boy bands;

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass