Το ιδανικό τζιν για το σώμα σας

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2014 17:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:41

 

Πρόκειται για το ρούχο που μας συνοδεύει σχεδόν καθημερινά από τώρα και για την υπόλοιπη σεζόν, γι' αυτό οφείλει να εφαρμόζει τέλεια πάνω μας και να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση! Δείτε πώς πρέπει να είναι το σωστό τζιν παντελόνι για το δικό σας σώμα.

Ψηλή με καμπύλες

Επιλέξτε ένα σχετικά ψηλόμεσο τζιν, που θα δίνει σχήμα στο σώμα σας, με bootcut άνοιγμα στο τελείωμα.

Καμπύλες στους γοφούς και λεπτά πόδια

Επιλέξτε ένα παντελόνι σε ίσια-ανδρική γραμμή, χωρίς φυσικά να έχει φαρδύ καβάλο, το οποίο θα ευθυγραμμίσει τα πολύ αδύνατα πόδια σας και τους γοφούς σας.

Φλατ οπίσθια

Επιλέξτε ένα τζιν που να είναι αρκετά εφαρμοστό και να έχει μεγάλες τσέπες στο πίσω μέρος.

Σώμα κλεψύδρα

Χρειάζεστε ένα τζιν που να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας, άρα πρέπει να είναι πολύ ελαστικό. Επίσης, προσέξτε να μην είναι χαμηλοκάβαλο, αντίθετα να αγκαλιάζει και όχι να «κόβει» τη μέση σας.

Μακριά πόδια

Επιλέξτε ένα τζιν σε σχέδιο κλασικού παντελονιού, με μικρή καμπάνα στο τελείωμα, ώστε να μπορεί να φορεθεί και με τακούνια.

Παχουλά πόδια

Επιλέξτε ένα τζιν σε αγορίστικο σχέδιο αλλά slim γραμμή, το οποίο να μην είναι πολύ εφαρμοστό, αλλά ούτε πολύ φαρδύ. Επίσης, προτιμήστε κάποιο που να δείχνει ξεβαμμένο σε διάφορα σημεία, για να μειώνει όγκο από τους μηρούς σας.

Μικροσκοπική, αγορίστικη σιλουέτα

Επιλέξτε ένα skinny τζιν που να είναι ιδιαίτερα εφαρμοστό χαμηλά στους αστραγάλους, ώστε να κάνει τους γοφούς να δείχνουν πιο καμπυλωτοί. Επίσης, το κάθετο ξέβαμμα στο πάνω μέρος κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά.

Μυώδεις γάμπες

Χρειάζεστε ένα εφαρμοστό παντελόνι, κολακεύει τους γοφούς, αλλά με bootcut τελείωμα, ώστε να μην «κολλάει» στις γάμπες.

Κοντά πόδια

Το ιδανικό παντελόνι για εσάς είναι κάποιο εφαρμοστό και σχετικά ψηλοκάβαλο, ώστε να κάνει τα πόδια σας να δείχνουν ότι «ξεκινούν» από πιο ψηλά. Με ένα τέτοιο παντελόνι μπορείτε να φοράτε ακόμα και μπαλαρίνες, χωρίς να δείχνουν τα πόδια σας υπερβολικά κοντά.

Μικροσκοπική σιλουέτα με έντονες καμπύλες

Χρειάζεστε ένα τζιν σε σκούρο χρώμα, ώστε να κάνει το σώμα σας να φαίνεται πιο λείο, που να μην είναι ιδιαίτερα στενό –ιδανικά να έχει bootcut τελείωμα. Έτσι, θα κολακεύει τη σιλουέτα σας, χωρίς να είναι πολύ στενό.

Λεπτή μέση, μεγάλα οπίσθια

Αναζητήστε ένα τζιν που να εφαρμόζει καλά στη μέση σας, δηλαδή στο οποίο η μέση αποτελείται από ξεχωριστό ύφασμα, το οποίο έχει ραφτεί στο υπόλοιπο παντελόνι, ώστε να μειώνεται το κενό μεταξύ μέσης και οπισθίων και να μην φαίνονται αυτά όταν κάθεστε. Επίσης, βρείτε ένα παντελόνι που να μην είναι ιδιαίτερα εφαρμοστό, για να μην «πατηκώνει» τα οπίσθιά σας, αλλά να έχει bootcut τελείωμα.

Πλαδαρή κοιλιά

Θέλετε ένα τζιν από ειδικό ύφασμα, το οποίο να σας λεπταίνει. Πρέπει, δηλαδή, να είναι αρκετά εφαρμοστό, ώστε να δείχνει την κοιλιά σας φλατ και σφιχτή, αλλά και πολύ ελαστικό ταυτόχρονα, ώστε να σας δίνει ελευθερία κινήσεων.

Μικροσκοπική και λεπτή σιλουέτα

Χρειάζεστε ένα παντελόνι που να σας δίνει όγκο χωρίς να σας «καταπίνει». Αναζητήστε, λοιπόν, ένα εφαρμοστό, ψηλόμεσο με έντονη καμπάνα στο τελείωμα.

Ψηλή με μεγάλο κορμό

Χρειάζεστε ένα παντελόνι με σχετικά ψηλή μέση, ώστε να δίνει σχήμα στη σιλουέτα σας, και αρκετά μακρύ ώστε να καλύπτει τους αστραγάλους σας.

Πηγή: Redbookmag

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass