Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαλόνι με προσωπικότητα

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2014 21:50 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:43

 

Με βασικό οδηγό το all time classic λευκό, ανανεώστε το χώρο και τη διάθεσή σας με χρωματικές επιλογές και έπιπλα που ισορροπούν με δεξιοτεχνία ανάμεσα σε τολμηρά ή πιο παραδοσιακά στιλ και μοτίβα.Eντονα χρώματα, design διακοσμητικά, άνετα έπιπλα σε λιτές γραμμές και άπλετο φυσικό φως «υπογράφουν» ένα σαλόνι που θα ζήλευε κάθε οικογένεια.

Για τους λιγότερο... τολμηρούς!

Το λευκό αποτελεί μια εύκολη και σίγουρη λύση για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Είναι ένα χρώμα κλασικό που μπορεί να δώσει λάμψη και να συνδυαστεί με κάθε απόχρωση τόσο σε έπιπλα όσο και σε διακοσμητικά. Η λευκή παλέτα μπορεί να διανθιστεί με κομμάτια από σκούρο ξύλο και έντονα τιρκουάζ υφάσματα και αντικείμενα, δημιουργώντας ένα χώρο που μπορεί να προσαρμοστεί στην προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του!

Λευκό και πράσινο

Το εκτυφλωτικό λευκό και η ζωηρή απόχρωση του πράσινου δημιουργούν το ιδανικό ζευγάρι, προτείνοντας τη ριζική, πέρα από συμβατικές λύσεις, ανανέωση κάθε χώρου! Το αποτέλεσμα είναι μια φουτουριστική σύνθεση που «δανείζεται» τη δροσιά και τη φρεσκάδα της φύσης, με απόλυτους κυρίαρχους τις δύο συγκεκριμένες αποχρώσεις. Ο τοίχος σε δροσερή απόχρωση και τα ανάλογα διακοσμητικά κάνουν τα λευκά έπιπλα να ακτινοβολούν, τονίζοντας τις λιτές ή πιο πολύπλοκες φόρμες τους.

Εναλλαγές

Μοναδική ζεστασιά δίνει πάντα η εναλλαγή αιθέριων και πιο σκούρων κρεμ και μπεζ τόνων.  Τα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και το μπαμπού, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τα έπιπλα δίνοντας παράλληλα μια ελαφριά ρουστίκ διάθεση. Μικρές πινελιές από θαλασσί και πετρόλ χαρίζουν επιλεγμένα διακοσμητικά μαξιλάρια και μικροαντικείμενα.

Μια γωνιά για όλες τις ώρες

O king size γωνιακός καναπές αποτελείται από διάφορα αυτόνομα, μονόχρωμα και πολύχρωμα κομμάτια σε έντονους τόνους. Eτσι, μπορείτε να του δίνετε όποιο σχήμα επιθυμείτε, ανάλογα με την περίσταση. Iδανικό ταίρι του αποτελεί ένα χαμηλό τραπέζι σε στρογγυλή φόρμα.

Σε σωστές δόσεις

Σε ένα περιβάλλον όπου η lounge ατμόσφαιρα έχει τον πρώτο λόγο, ο φωτισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερος και διακριτικός. Tην ξεχωριστή αυτή αποστολή αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας οι στρογγυλές, λευκές λάμπες, που μοιάζουν με μικροί γαλαξίες στο «στερέωμα» του κόκκινου τοίχου, και ένα space φωτιστικό δαπέδου.

Ξεχωριστή παρουσία

Oι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δύο χειροποίητα, ξύλινα κηροπήγια χαρίζουν στο καθιστικό έναν ειδυλλιακό φωτισμό για στιγμές άκρως προσωπικές...