Ταξίδι στις διακοσμητικές τάσεις Ευρώπης και Ασίας

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2014 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:46

Από τη μία, οι Δυτικές επιρροές και ευρωπαϊκή κομψότητα δημιουργούν ένα σπίτι με πολυτελείς χώρους, λαμπερές λεπτομέρειες και άψογη αισθητική.

Από την άλλη, ο μυστικιστικός και ταυτόχρονα ο απλός  τρόπος ζωής της μακρινής Aσίας, συμβάλλουν στη δημιουργία χώρων με εξωτικό στυλ και ζεν χαρακτήρα.

Η επιλογή είναι δική σας.

 Η Ευρωπαϊκή αισθητική

Ένας εντυπωσιακός, κρυστάλλινος πολυέλαιος, ένας χρυσός καθρέφτης πάνω από το μαρμάρινο τζάκι, ένα μεταξωτό χαλί, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με καπέλο από φτερά και μια πολυθρόνα με ανάγλυφο ύφασμα ολοκληρώνουν την αίσθηση της πολυτέλειας στο καθιστικό, ενώ το διακοσμητικό παιχνίδι κερδίζουν οι λεπτομέρειες και τα χειροποίητα, σκαλιστά σχέδια στο χρυσό καθρέφτη.

Αστραφτερά μαξιλάρια σε ασημένιες ή χρυσές αποχρώσεις αποτελούν ένα αγαπημένο διακοσμητικό για το καθιστικό.

Aπολαύστε ένα ξεχωριστό πρωινό σαν να βρίσκεστε σε διακοπές! Tο μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μετατρέψετε ένα μικρό στρογγυλό τραπέζι σε μια πρωτότυπη τραπεζαρία, συνδυάζοντάς την με αναπαυτικές πολυθρόνες με ριγέ ύφασμα.

Ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης όπως το γραφείο, οφείλει να διαθέτει προσωπικό στιλ και να εμπνέει με την ευχάριστη διακόσμησή του! Mια αναπαυτική πολυθρόνα είναι ό,τι χρειάζεται για στιγμές χαλάρωσης από τη μελέτη, ενώ μια υδρόγειος σφαίρα είναι απαραίτητο διακοσμητικό στοιχείο για ένα σεκρετέρ με προσωπικότητα και «ανήσυχο» πνεύμα!

Ο Ασιατικός μυστικισμός

Το άγχος δε θα έχει καμιά θέση στο σαλόνι σας όταν τα χρώματα, οι γραμμές και τα υλικά εναρμονιστούν μεταξύ τους. Έντονο πράσινο και καφέ au lait «βάφουν» τους τοίχους και τα αξεσουάρ, ενώ τα έπιπλα «προτιμούν» το ξύλο σε φυσικούς τόνους.

H θεωρία του κενού βρίσκει την τέλεια εφαρμογή της στη σύγχρονη διακόσμηση: το χαμηλό τραπέζι διαθέτει μεταλλικό σκελετό και γυάλινη βάση, ενώ τα κενά της ξύλινης επιφάνειάς του επιτρέπουν στα κλαδιά να πάρουν όποιο... δρόμο θέλουν!

Αυστηρές γραμμές και φυσικά υλικά φροντίζουν για έναν ισορροπημένο χώρο. Το τζάκι επενδύθηκε με πέτρινες πλάκες, το πάτωμα με ανοιχτόχρωμο παρκέ, ο πάγκος κατασκευάστηκε από μασίφ καρυδιά, ενώ τα παράθυρα καλύφθηκαν με ξύλινα στόρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass