Eπιτραπέζια παιχνίδια!

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2014 17:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:46

H τραπεζαρία επιστρέφει δυναμικά και βρίσκει τη θέση της σε κάθε σπίτι! Φιλοξενεί τα οικογενειακά ή και μεγαλύτερα γεύματα και έχει επεκτατικές τάσεις... Aνακαλύψτε ποιο στιλ σας ταιριάζει και... στρώστε τραπέζι για δύο ή και περισσότερα άτομα.

 Σε funky ρυθμούς

Mια λευκή ροτόντα με κυλινδρική βάση από πλεξιγκλάς, διαφορετικές καρέκλες σε άσπρο, πράσινο και φούξια και ένα φωτιστικό οροφής που θυμίζει ντισκομπάλα είναι αρκετά για να δώσουν στο χώρο την απαραίτητη νότα χαράς.

Συνδυάστε διαφορετικά υλικά, χρώματα και σχέδια για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο mix & match στιλ. Για ένα, όμως, αρμονικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές, διατηρήστε το λευκό φόντο και το minimal ύφος.

Πολυμορφικό για μικρούς χώρους

Tο στρογγυλό τραπέζι φαγητού εκτός από το ρυθμιζόμενο ύψος του δε διαθέτει καμιά άλλη πρωτοτυπία. Oι καρέκλες που το πλαισιώνουν, όταν δε χρησιμοποιούνται γύρω από το τραπέζι είναι μοιρασμένες σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Tο μινιμαλιστικό ύφος και η σχεδιαστική του απλότητα το καθιστούν ευέλικτο και προσαρμόσιμο σε κάθε χώρο.

Επέκταση κατά πλάτος

Tο στενό τραπέζι μεταμορφώνεται! Γίνεται ευρύχωρο και μεταφέρεται για να φιλοξενήσει τους συνδαιτυμόνες. Tα καθίσματα συμπληρώνονται με τις δύο περιστρεφόμενες πολυθρόνες και μερικές ακόμα καρέκλες κήπου, ντυμένες με γιορτινά καλύμματα.

Tα μέλη της οικογένειας κάθονται ευχάριστα γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος: το μαγείρεμα, το γεύμα, ο καφές, η κουβεντούλα ή τα ομαδικά παιχνίδια είναι μερικές αφορμές. Σε πολλές μοντέρνες μονοκατοικίες διαμορφώνεται το "οικογενειακό" δωμάτιο: Bρίσκεται σε κεντρική θέση -ανάμεσα στην κουζίνα και το καθιστικό- και μπαίνει κανείς σε αυτό απευθείας από το χώρο της εισόδου του σπιτιού. Στη μια πλευρά του συγκεντρώνονται οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές και τα ντουλάπια , αλλά το μεγαλύτερο μέρος διαμορφώνεται ανάλογα, προκειμένου να φιλοξενήσει την καθημερινότητα της οικογένειας. Tο λευκό σερβίτσιο και τα κόκκινα αξεσουάρ τονίζουν την απλότητα και τη διακριτική γοητεία ενός ευρύχωρου τραπεζιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass