Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ

Extreme ...Βαλεντίνος

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2014 12:33 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:27

Τι θα δωρίσετε σήμερα στο αγαπημένο σας πρόσωπο; Θα αρκεστείτε στα παραδοσιακά (λουλούδια και σοκολατάκια) ή θα πρωτοτυπήσετε με έξυπνες και… πονηρές ιδέες; Η επιλογή είναι δική σας.

 Ποιητική ερωτική εξομολόγηση

Η πιο ποιοτική και παιχνιδιάρικη μορφή ερωτικής εξομολόγησης! Δώδεκα στίχοι ενός ημιτελούς ποιήματος το οποίο αποστέλλεται

ανώνυμα σε πολυτελή συσκευασία δώρου στο ταίρι σας, προκαλώντας το να ανακαλύψει τον αποστολέα. Το ημιτελές ποίημα περιέχει ορισμένες λέξεις κλειδιά τις οποίες μόνο το ζευγάρι γνωρίζει και ένα χαρτάκι με οδηγίες που βοηθούν τον παραλήπτη να σκεφτεί ποιός θα μπορούσε να είναι ο αποστολέας.

Το ρομαντικό αυτό δώρο, απευθύνεται σε όλους τους ερωτευμένους ανεξαρτήτως ηλικίας και ενδείκνυται να το χαρίζετε ως πρωτότυπη αρχή ερωτικής εξομολόγησης, το τέλος της οποίας θα διαμορφώσετε εσείς. Περισσότερα στο www.baladeur.gr

Μάθημα χορού για δύο

Αν το ταίρι σας εδώ και καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία του να παρακολουθήσει μαθήματα χορού, ίσως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ενδείκνυται για ένα ακόμη πρωτότυπο δώρο.

Απευθυνθείτε σε μια σχολή της αρεσκείας σας και επιλέξτε έναν από τους χορούς που θα σας άρεσε να διδαχτείτε, όπως Tango, Latin, Salsa, Swing ή οποιονδήποτε άλλο που θα μπορούσατε να χορέψετε με το ταίρι σας, ως ζευγάρι και κανονίστε το πρώτο σας μάθημα για την ημέρα των ερωτευμένων.

Θεατρική παράδοση δώρου!

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο όμως εκτός από το συμβατικό ταχυδρομείο, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα υπάρχει ένας νέος τρόπος παράδοσης μηνυμάτων. Πρόκειται για το Theatrical Courier, το οποίο στέλνει με στυλ και κομψότητα γράμματα, δώρα, λουλούδια και ευχητήριες κάρτες. Την αποστολή αναλαμβάνει ένας ηθοποιός, ντυμένος με τη στολή του Μπαλαντέρ και μια βενετσιάνικη μάσκα στο πρόσωπο, που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστηρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.theatricalcourier.gr

Παραδοσιακή καντάδα

Αν και η καντάδα, ως μέσο ερωτικής εξομολόγησης, φαντάζει ξεπερασμένη, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να συγκινήσει το ταίρι σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, χιούμορ και κάποιος μουσικός που θα αναλάβει το ρόλο του κανταδόρου.

Κι επειδή πλέον τα σπίτια είναι πολυώροφα και δύσκολα θα μπορέσει να σας ακούσει από τον 5ο όροφο, ίσως θα ήταν καλύτερο να φτάσετε μέχρι την πόρτα της. Αν πάλι όλα αυτά σας φαίνονται τραβηγμένα, τότε προτιμήστε μια απλή ραδιοφωνική αφιέρωση, σιγουρευτείτε όμως ότι θα την ακούσει.

Κάντε του δώρο μια ...Ferrari

Ή έστω μια βόλτα με αυτή. Το πακέτο περιλαμβάνει 20 λεπτά οδήγησης μιας Ferrari 360 Modena, στην Αττική οδό και η τιμή κυμαίνεται στα 100 ευρώ περίπου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.baladeur.gr

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ

Λουλούδια

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι και θα είναι πάντα το απόλυτο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. Φρέσκα, μυρωδάτα και κατακόκκινα τριαντάφυλλα που μπορούν να σταλούν οπουδήποτε επιθυμείτε.

Γλυκά

Και πιο συγκεκριμένα, σοκολατάκια. Σε σχήμα καρδιάς, σε σχήμα φτερωτού έρωτα, γεμιστά με πραλίνα. Τα σοκολατάκια είναι αναμφισβήτητα το πιο γλυκό δώρο για αυτή την ημέρα.

Αρκουδάκια και καρδούλες

Τρυφερά και απαλά, τα αρκουδάκια έρχονται πρώτα σε προτιμήσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα βρείτε κάποια στα καταστήματα Ρεζέρβα, που ειδικεύονται στα αρκουδάκια με μηνύματα αγάπης.

Κοσμήματα και ρολόγια

Αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά πολύτιμο δώρο, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα κοσμηματοπωλείο. Ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πολλοί οίκοι διαθέτουν ειδικές σειρές κοσμημάτων και ρολογιών.

Βιβλία

Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με λόγια, πείτε το με ένα βιβλίο.

Μουσικά CD

Το καλύτερο ηχητικό background τη ρομαντική εκείνη βραδιά θα δημιουργήσουν οι ξένες και ελληνικές μπαλάντες που θα βρείτε στα δισκοπωλεία. Μια πολύ καλή πρόταση είναι το «Valentine’s Love Ballads» με ξένες μπαλάντες που έχουν γράψει ιστορία.

DVD

Και αν τελικά μείνετε μέσα, μετά από το κρασί και τα σοκολατάκια, δωρίστε ένα ρομαντικό DVD που θα ολοκληρώσει τη βραδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Από τις σπουδαιότερες ερωτικές ταινίες όλων των εποχών, ξεχωρίσαμε: Το «Love Story» (1970) με την Ali MacGraw, το «The Way We Were» (1973) με τη Barbra Streisand, το «Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι» (1972) με τον Marlon Brando, το «Serendipity» (2001) με τον John Cusack, το -αγαπημένο μας- «Notebook» (2004) με την Gena Rowlands και το «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» (2004) με τον Jim Carrey και φυσικά το «Όσα παίρνει ο άνεμος».