Συμβουλές για ερωτευμένους άνδρες!

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2014 12:34 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:27

 - H βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει αποκλειστικά στην αγαπημένη σας! Αποφύγετε - έστω για μια βραδιά - ακόμα και να κοιτάξετε, πόσο μάλλον να σχολιάσετε άλλη γυναίκα.

- Ολόκληρη τη βραδιά συγκεντρωθείτε στα λόγια της. Ακούστε την με προσοχή, αποφεύγοντας κάθε αρνητικό σχόλιο. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για εκνευρισμούς, οπότε μην συνεχίσετε μια «επικίνδυνη» συζήτηση.

- Εξοικονομήστε όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο για να περάσετε μαζί της την ημέρα της γιορτής. Σχεδιάστε μια ευχάριστη έκπληξη για να της αποδείξετε εμπράκτως πόσο πολύ την αγαπάτε!

- Αν έχετε σχέση εξ αποστάσεως, δεν θα έπρεπε να περιμένετε εμάς να σας το πούμε. Κάντε τα αδύνατα δυνατά για να τρέξετε κοντά στην αγαπημένη σας! Αν παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, φτιάξτε γι’ αυτήν ένα πολύ προσωπικό μήνυμα, ηχογραφημένο ή βιντεοσκοπημένο, και φροντίστε να το παραλάβει μέχρι σήμερα το βράδυ!

- Αν και η μέρα σας καλεί για ρομαντικές καταστάσεις, σταθμίστε πρώτα την προσωπικότητα της συντρόφου σας. Ναι, σε όλες αρέσουν οι «ροζ» στιγμές, όμως προσαρμόστε το πρόγραμμά σας σε ότι πραγματικά της αρέσει και όχι σε ότι απαιτεί η παράδοση.

- Προγραμματίστε μια μαγευτική απόδραση στην ορεινή Ελλάδα, κάτι που σίγουρα η αγαπημένη σας θα εκτιμήσει!

- Ανάψτε το τζάκι, σβήστε όλα τα φώτα και σερβίρετε κόκκινο κρασί σε κρυστάλλινα ποτήρια. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και χαρίστε της μια υπέροχη ερωτική νύχτα μπροστά στη φωτιά...

- Ακόμα κι αν η σύντροφός σας διακρίνεται για την ικανότητά της στις εκπλήξεις, μην αφήσετε τη βραδιά χωρίς να ετοιμάσετε τη δικιά σας έκπληξη...

- Κλείστε το κινητό σας όση ώρα είστε μαζί της ειδικά αυτή τη μέρα. Αποδείξτε της εμπράκτως ότι εκείνη είναι σημαντικότερη από φίλους, γνωστούς και επαγγελματικούς συνεργάτες.

- Χαρίστε της κάτι απόλυτα προσωπικό. Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, σε συνδυασμό με καλό άρωμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass