Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβουλές για ερωτευμένες γυναίκες!

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2014 12:42 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:27

- «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» και για να το λένε κάτι θα ξέρουν. Ακόμα και αν δεν έχετε έφεση στη μαγειρική, μπορείτε πάντα να απολαύσετε με τον αγαπημένο σας, υπό το φως των κεριών, ένα υπέροχο γεύμα ...από το κινέζικο της περιοχής!

- Μη γίνετε φορτική! Το πλέον σίγουρο είναι ότι το έτερόν σας ήμισυ σας φέρεται ήδη όσο πιο ρομαντικά μπορεί. Δεν χρειάζεται να σας χαρίσει τον ουρανό με τ' άστρα για να σας δείξει πόσο σας αγαπάει και το κλίμα δεν θα γίνει καλύτερο αν τον αναγκάσετε με τη στάση σας να το κάνει.

- Αν το αποφασίσετε από πολύ νωρίτερα έχει καλώς, αλλά να θυμάστε ότι η δίαιτα της τελευταίας στιγμής δεν έχει αποτελέσματα. Θα σας εξαντλήσει και θα σας χαλάσει τη διάθεση.

- Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ιδανική για δώρα, είναι όμως μάλλον  απίθανο ο αγαπημένος σας να εκτιμήσει πραγματικά ένα αρκουδάκι, ή ένα μποξεράκι με καρδούλες. Διατηρήστε τις ισορροπίες και επιλέξετε με βάση το χαρακτήρα του συντρόφου σας.

- Θυμηθείτε ότι στα δώρα, αυτό που μετράει είναι η σκέψη. Μην αρχίσετε να αναστενάζετε μπροστά στις βιτρίνες περιμένοντας αυτός να σημειώσει στο μυαλό του πόσο σας άρεσε αυτό το δαχτυλίδι. Εξάλλου, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να το κάνει.

- Να είστε ξεκάθαρη με τις προσδοκίες σας. Αν όντως θέλετε μια ρομαντική γιορτή πάση θυσία, πείτε το. Το να κάνετε την «άνετη» όλες τις προηγούμενες μέρες, δεν σας δίνει το δικαίωμα να θυμώσετε αν καλέσει τελικά του φίλους του να δούνε ποδόσφαιρο την «επίμαχη» βραδιά.

- Όσο δύσκολο και αν αποδειχθεί στην πορεία, αποδεχτείτε με ψυχραιμία -τουλάχιστον- ό,τι έχει ετοιμάσει εκείνος για την ημέρα. Είπαμε, ή σκέψη μετράει! Εξάλλου, το περιτύλιγμα δεν κάνει τις σοκολάτες νοστιμότερες από αυτές του περιπτέρου!