Ένας στους δέκα Βρετανούς αμφιβάλλει για την πατρότητα του παιδιού του

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2014 23:36 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:37

 

Σχεδόν ένας στους δέκα Βρετανούς εκφράζει αμφιβολίες για την πατρότητα των παιδιών του, όπως αποκαλύπτουν επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Μάλιστα, σε μερικές περιοχές της χώρας τα ποσοστά είναι πιο αυξημένα και φτάνουν μέχρι και σε έναν στους πέντε άντρες να παραδέχονται ότι δεν είναι σίγουροι αν είναι οι βιολογικοί πατεράδες των παιδιών τους.

Κατά μέσο όρο, το 8% των Βρετανών –σχεδόν 1,2 εκατομμύρια- αναφέρουν ότι ανησυχούν πως μεγαλώνουν τα παιδιά άλλων αντρών.

Το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 16% στο Νιούκασλ, το Λονδίνο και τη βόρεια Ιρλανδία, ενώ φαίνεται πως στο Γιόρκσαϊρ και τη Σκωτία οι άντρες είναι περισσότεροι καθησυχασμένοι για… τη συμπεριφορά των γυναικών τους, με το ποσοστό των ανδρών που δεν πιστεύουν ότι είναι οι βιολογικοί πατεράδες των παιδιών τους να πέφτει στο 3%.

Από την πλευρά των γυναικών τώρα, στη Μ. Βρετανία το 3% -περίπου 460.000 γυναίκες- αναφέρει ότι δεν είναι σίγουρο ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 5.266 γονείς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα νούμερα αυτά μάλλον εξηγούν γιατί τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αυξημένη τάση για τεστ πατρότητας (DNA) στη χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1