Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυστικά μακιγιάζ για όσες φορούν γυαλιά

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2014 23:39 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:22

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν το μακιγιάζ, άλλες το πιο έντονο κι άλλες το πιο φυσικό. Όπου κι αν κοιτάξει μια γυναίκα (τηλεόραση, περιοδικά, διαδίκτυο κ.τ.λ.) θα καταφέρει να βρει μερικά μυστικά για το πώς θα βάφεται πιο σωστά. Ισχύουν όμως τα ίδια για όλες; Τι γίνεται με τις γυναίκες που φορούν γυαλιά; Δείτε παρακάτω μερικούς βασικούς κανόνες μακιγιάζ για τις γυναίκες που φορούν γυαλιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας en.amerikanki.com.

1. Λεπτό eyeliner

Μη φοβάστε να φορέσετε eyeliner. Τα μάτια σας θα δείχνουν φανταστικά! Αρκεί, όμως, τα γυαλιά σας να είναι λεπτά.

2. Μουτζουρωμένο eyeliner

Απλώστε λίγο eyeliner στα μάτια σας και "μουτζουρώστε" το με ένα ειδικό πινελάκι. Το βλέμμα σας θα γίνει πιο σαγηνευτικό.

3. Φροντίστε τα φρύδια σας

Απευθυνθείτε σε κάποιο ειδικό για να σας προτείνει ποιο είναι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών, τόσο για το πρόσωπό σας, όσο και για το στυλ των γυαλιών που φοράτε, καθώς ο σκελετός τους παίζει καθοριστικό ρόλο.

4. Φωτίστε το κάτω μέρος των ματιών

Απλώστε μια μικρή ποσότητα ανοιχτόχρωμης σκιάς ή μια πιο ανοιχτή πούδρα για να φωτίσετε τα μάτια σας.

5. Μη φοβάστε να φορέσετε μάσκαρα

Με τη μάσκαρα τα μάτια σας θα ξεχωρίζουν και θα δείχνουν πολύ εντυπωσιακά.

6. Τονίστε τα ζυγωματικά

Απλώστε μια μικρή ποσότητα highlighter ή μια πιο φωτεινή βάση μακιγιάζ στην περιοχή των ζυγωματικών για να τα τονίσετε και να τα φωτίσετε.

7. Βάλτε ρουζ

Βάλτε λίγη ποσότητα ρουζ στα ζυγωματικά για να αποκτήσετε ένα πιο υγιές και ζεστό look.

8. Αποφύγετε τα πολύ φωτεινά και έντονα χρώματα

Όσες φορούν γυαλιά είναι καλύτερο να χρησιμοποιούν τα πολύ φωτεινά κι έντονα χρώματα σε κραγιόν κι όχι σε σκιές για τα μάτια.

9. Μη φοβάστε τα smokey eyes

Τα smokey eyes δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, ούτε για όσες φορούν γυαλιά. Μην τα φοβάστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε μια πιο παχιά στρώση με το eyeliner για να είσαστε σίγουρη ότι θα φαίνεται σωστά.