Απεργία Ένωσης Γυναικών Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Απρ 2014 21:12 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:47

 

Κάλεσμα σε όλες τις εργαζόμενες και άνεργες γυναίκες, να συμμετέχουν στην απεργία μεθαύριο Τετάρτη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία, απευθύνει η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Μπροστά στο νέο «πακέτο» μέτρων που ετοιμάζουν, με την πρόσθετη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών, το ξήλωμα των τριετών, αλλά και τον πάγιο στόχο τους να στερήσουν τους εργαζόμενους από τα όπλα τους, από τη συνδικαλιστική δράση και την ίδια την απεργία, κυβέρνηση, ΕΕ και εργοδοσία πρέπει να πάρουν απάντηση από τις γυναίκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.  

Να μάθει κάθε εργαζόμενη, άνεργη και νέα ότι τα επιδόματα μητρότητας και τα οικογενειακά επιδόματα βρίσκονται πρώτα στη λίστα της κατάργησης. Ότι τα «δώρα» στους εργοδότες δεν επιτρέπουν στον ΟΑΕΔ και στους ασφαλιστικούς φορείς τέτοιες «περιττές» δαπάνες. Να γίνουν τα νέα αντιλαϊκά σχέδια αφορμή για να αποφασίσουν περισσότερες γυναίκες να καταδικάσουν την πολιτική που αντιμετωπίζει τα στοιχειώδη επιδόματα και τις άδειες για τη στήριξη της μητρότητας ως «κόστος», για να πάρουν θέση στον αγώνα για την ανατροπή της.

Δίνουμε τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ. Στις 9 Απρίλη καμιά εργαζόμενη στη δουλειά, καμιά άνεργη στο σπίτι».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass