Μικρά κόλπα για να μεγαλώσετε το μπάνιο σας

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2014 13:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:25

 

 

Αν έχετε ένα μικρό μπάνιο το οποίο θέλετε να μεγαλώσετε ή ακόμη ένα παλιό wc το οποίο θέλετε να ανακαινίσετε με λίγα χρήματα, οι διακοσμητικές προτάσεις και λύσεις που ακολουθούν θα σας δώσουν ένα χέρι βοήθειας και θα σας κατευθύνουν με ασφάλεια στις επιλογές σας. 

 

 

Τα σκούρα είδη υγιεινής μπορεί να είναι εντυπωσιακά σ’ ένα μεγάλο μπάνιο αλλά "κλείνουν" το χώρο σ’ενα μικρό και το κάνουν να δείχνει ακόμη μικρότερο.  Αν λοιπόν το μπάνιο σας ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, η καλύτερη επιλογή είναι τα λευκά έπιπλα.

 

Οι μικροί χώροι θέλουν καλό φωτισμό, οπότε φροντίστε σχετικά συνδυάζοντας ιδανικά κάποια σποτ πάνω από το νιπτήρα με ένα φωτιστικό οροφής.

 

Η διαφάνεια των γυάλινων ραφιών, δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου ενώ τα αντικείμενα που τοποθετείτε πάνω τους μοιάζουν να αιωρούνται.

 

Δημιουργήστε περισσότερο χώρο κόβοντας γωνίες. Επιλέξτε λοιπόν  καμπυλωτούς νιπτήρες που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από τους τετράγωνους. Επίσης, οι  νιπτήρες με κολώνα ανοίγουν το χώρο οπτικά αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο κάτω από το νεροχύτη.

 

Τα ανοιχτά και κρύα χρώματα αντανακλούν το φώς, για αυτό το λόγο τα λευκά, παλ και ουδέτερα χρώματα βοηθούν ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

 

Δώστε ύψος στο χώρο σας με μερικά οπτικά κόλπα, όπως μια ταπετσαρία ή τεχνοτροπία βαφής με κάθετες ρίγες, σε έναν τοίχο ή ακόμη και στην κουρτίνα του ντουζ.  Οι κάθετες ρίγες δίνουν την εντύπωση ότι το ταβάνι είναι πιο ψηλό. Ξύλινες κορνίζες, αυτοκόλλητες μπορντούρες και διακοσμητικά στο σημείο όπου συναντιούνται τοίχος και ταβάνι προσθέτουν χρώμα και οδηγούν το μάτι ψηλά. Αποφύγετε μεγάλα ή πολύπλοκα σχέδια και μοτίβα τα οποία πνίγουν ένα μικρό χώρο.

 Η ακαταστασία σε ένα μικρό μπάνιο μικραίνει το χώρο. Αποθηκεύστε ότι δεν σας είναι άμεσα απαραίτητο ή χρήσιμο. Δημιουργήστε έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους με συρταρωτά ράφια, δοχεία και σχάρες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass