Τα 3 top trend που πρέπει να υιοθετήσετε φέτος το καλοκαίρι

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2014 19:40 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:36


Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να χάσουμε κανένα παραπανίσιο κιλό και να πάμε στην παραλία πιο όμορφες από ποτέ.
Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή πρέπει να ακολουθήσετε 3 top trend για να είστε πάντα πρώτη. Η Gynaika.gr έχει τη λύση.

 
PASTEL
 
Το νούμερο ένα top trend άνοιξης -καλοκαιριού για το 2014 δεν είναι άλλο από τα pastel χρώματα. Οι pastel αποχρώσεις θα δώσουν στα ρούχα σας, στα αξεσουάρ σας, στο μακιγιάζ σας αλλά και στο χρώμα των νυχιών σας αυτό το κάτι διαφορετικό, αυτό το κάτι καλοκαιρινό που ψάχνετε απεγνωσμένα.
 
FLORAL
 
Το νούμερο δύο top trend είναι από αυτά που λες…. “Ε το ήξερα!”. Μα είναι δυνατόν να λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή, ο κολιός από τον Αύγουστο και το floral από τις φετινές επιλογές σου; Όχι βέβαια. Όλα θα πάνε κατ΄ευχήν και θα έχεις και το πιο τέλειο floral μπλουζάκι, το πιο μοναδικό floral φόρεμα και θα είσαι και το πιο όμορφο κορίτσι του Μάη, του Ιούνη, του Ιούλη αλλά και του Αυγούστου ταυτοχρόνως.
 
ΤΖΙΝ
 
Ξαναβολευτείτε στο υπέροχο τζιν σας, αγοράστε και ακόμη ένα, βάλτε και καμία λεπτομέρεια στο παλιό που δεν φοράτε et voila, είστε τόσο in fashion όσο δεν φανταστήκατε ποτέ. Τα τζιν είναι πάντα in fashion… οκ!
Όμως το φετινό καλοκαίρι τα τζινάκια θα έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και την γκαρνταρόμπα μας. Τζιν με σχέδια, με μπαλώματα, με ιδιαίτερες ραφές. Τζιν τζιν τζιν!
Αν τα κάνετε όλα αυτά, συνδυασμένα σωστά θα λάμπετε, αλλά θα είστε απλή και μοδάτη χωρίς καν να προσπαθείτε. Η φετινή μόδα είναι εύκολη. Ακολουθήστε την, δημιουργήστε την και γίνετε μέρος της!
 
 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass