Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσάντες τάσεις μόδας φθινόπωρο 2013- χειμώνας 2014

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2013 21:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:34

 

Οι τάσεις της μόδας στις τσάντες για τη σεζόν φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014 συνδυάζουν την άνεση και τη λειτουργικότητα με την αίγλη και την πολυτέλεια.

Τα γυναικεία αξεσουάρ όπως για παράδειγμα οι τσάντες, δεν είναι απλά ένα μέσο μεταφοράς διαφόρων πραγμάτων.

Οι τσάντες προσδίδουν στη γυναίκα το ανάλογο χαρακτηριστικό ύφος και δημιουργούν μια τέλεια αρμονική εμφάνιση κάνοντας τη γυναίκα κομψή και ελκυστική. Παρακάτω παρουσιάζονται τάσεις της μόδας στις τσάντες (φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014) έτσι ώστε να παραμείνετε ενημερωμένες και ανανεωμένες.

Τσάντες τάση μόδας στα χρώματα και στα υλικά

Για τη σεζόν αυτή, οι σχεδιαστές μόδας έχουν δημιουργήσει μια πληθώρα από στιλ, χρώματα και σχέδια τσαντών με διάφορες διακοσμήσεις που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές. Εκτός από το κλασσικό μαύρο, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το άσπρο, το καφέ, το μπεζ, το γκρι, διάφορες αποχρώσεις του μπλε, το σκούρο πράσινο, το "σμαραγδένιο" πράσινο και το κόκκινο. Να λάβετε υπόψη σας ότι σε αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές μόδας δεν επιμένουν τόσο πολύ στο να ταιριάζει απόλυτα το χρώμα των παπουτσιών με το χρώμα της τσάντας. Όσον αφορά την υφή και το υλικό κατασκευής της τσάντας, τα υφάσματα που κυριαρχούν είναι τα κλασικά δέρματα, τα δέρματα της υφής ερπετών, οι γούνες, κ.τ.λ.

Τσάντες τάση μόδας: Γούνινες τσάντες

Όσο πιο πολύ κρύο, τόσο πιο πολύ αναμένουμε να δούμε το γούνινο στο προσκήνιο. Η γούνα κάνει την εμφάνιση της ως διακόσμηση σε διάφορα ρούχα, παπούτσια αλλά και σε τσάντες. Οι γούνινες τσάντες προσδίδουν κύρος και πολυτέλεια και κάνουν τη γυναίκα ακαταμάχητη.  

Τσάντες τάση μόδας :Υφή ερπετών

Το δέρμα με υφή ερπετών είναι μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014. Η τάση αυτή αφορά τόσο τα παπούτσια και τα ρούχα, όσο και τις τσάντες. Οι τσάντες με υφή δέρματος ερπετών είναι κατάλληλες για γυναίκες που θέλουν να ξυπνήσουν τα "άγρια ένστικτα" που κρύβουν μέσα τους.  

Τσάντες τάση μόδας: Κλασικό δέρμα

Οι κλασικές δερμάτινες γυναικείες τσάντες παραμένουν στη μόδα εδώ και ορισμένες σεζόν. Άλλωστε το δέρμα στις τσάντες είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την πολυτέλεια και για αυτό οι γυναίκες φαίνεται ότι το προτιμούν ιδιαίτερα.  

Τσάντες τάση μόδας: Υφασμάτινες

Εκτός από το κλασικό δέρμα, το δέρμα των ερπετών και τις γούνινες τσάντες, στη μόδα είναι και οι υφασμάτινες. Οι υφασμάτινες τσάντες είναι κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μια απλή έξοδο έως μια πιο επίσημη βραδιά (ανάλογα πάντα και με την τσάντα).

Τσάντες τάση μόδας: Διάφορες διακοσμήσεις

Το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014, οι τάσεις της μόδας στις τσάντες δίνουν μεγάλη έμφαση στη δημιουργικότητα, στην εξειδίκευση, και σε διάφορα διακοσμητικά στοιχεία όπως κεντήματα, στρασάκια, κ.τ.λ.

Τσάντες τάση μόδας: Fringed Bags

Άλλη μια πολύ trendy τάση της μόδας για τη σεζόν αυτή, είναι οι τσάντες με διακόσμηση (fringe). Πρόκειται για τσάντες που είναι διακοσμημένες με λεπτές λωρίδες από δέρμα, ύφασμα ή φτερά.

Τσάντες τάση μόδας: Εκτυπώσεις

Αν και οι τσάντες με διάφορες εκτυπώσεις δεν βρίσκονται τόσο δυναμικά στη μόδα αυτή τη σεζόν, παρόλα αυτά αν είστε φαν αυτού του είδους σίγουρα θα βρείτε ορισμένες από αυτές, δεδομένου ότι μερικοί σχεδιαστές μόδας τις έχουν συμπεριλάβει στις collection τους και αυτή την σεζόν.

Τσάντες τάση μόδας: Μεταλλικές τσάντες

Οι μεταλλικές τσάντες ή οι τσάντες σε διάφορα μεταλλικά χρώματα όπως ασήμι, χρυσό, κ.τ.λ. είναι στη μόδα.  Αν θέλετε μια τσάντα που σας κάνει να λάμπετε από μακριά, τότε ίσως αυτό το στιλ είναι για εσάς.

Τσάντες τάση μόδας: Πρωτότυπες ιδέες

Πρόκειται για μοναδικές τσάντες που έχουν πρωτότυπο σχεδιασμό. Πολλοί σχεδιαστές μόδας έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το στιλ.

Τσάντες τάση μόδας: "Αλυσοδεμένες" τσάντες

Οι τσάντες με αλυσίδες είναι trendy εδώ και μερικές σεζόν κυρίως στο εξωτερικό αλλά όχι μόνο. Αυτή τη σεζόν έρχονται για να δώσουν δυναμική ξανά το "παρών".

Τσάντες τάση μόδας : Vintage bags

Οι Vintage τσάντες είναι hot το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014. Αν λατρεύετε τις ρετρό τσάντες τότε ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για τσάντες που παντρεύουν τις παλιές εποχές με ορισμένες μοντέρνες πινελιές.  

Τσάντες τάση μόδας : Trapeze Bags

Πρόκειται για πολύ κομψές και πρακτικές γυναικείες τσάντες που λατρεύουν πολλές γυναίκες. Αναφερόμαστε σε τσάντες που έχουν τραπεζοειδή σχήμα. Το σχήμα αυτό προσδίδει ένα ιδιαίτερο στιλ και για αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Οι τσάντες αυτές συνήθως έχουν αρκετό χώρο για να βάλετε τα πράγματά σας, οπότε συνδυάζουν την ομορφιά με την πρακτικότητα.  

Τσάντες τάση μόδας: Doctor bags

Οι τσάντες doctor bags (τσάντες γιατρός) συνδυάζουν τη γυναικεία γραμμή με τη γραμμή που έχουν οι αντρικές τσάντες. Πρόκειται για ένα κλασικό και ευγενικό στιλ αυτής της περιόδου. Οι τσάντες αυτές έχουν κατά κανόνα πολύ χώρο.  

Τσάντες τάση μόδας: Bowling Bags

Πρόκειται για τσάντες με αυτό το χαρακτηριστικό σχήμα. Το σχήμα αυτό ξεκίνησε από τσάντες για σπορ και έφτασε να θεωρείται πολύ κομψό και πολύ μοντέρνο. πολλές γυναίκες λατρεύουν αυτό το στιλ.  

Τσάντες τάση μόδας: Messenger Bags

Οι τσάντες αυτές θυμίζουν τις τσάντες που κουβαλούν οι "ταχυδρόμοι", ωστόσο το σχέδιό τους είναι ειδικά προσαρμοσμένο για γυναίκες. Πρόκειται για τσάντες που προσδίδουν στη γυναίκα ένα σοφιστικέ στιλ που μένει αλησμόνητο.  

Τσάντες τάση μόδας  : Χαρτοφύλακες

Οι τσάντες "χαρτοφύλακες" είναι στη μόδα για το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014. Αυστηρές και κομψές, οι τσάντες αυτές είναι ότι πρέπει για μια business woman που θέλει να κουβαλάει τα απαραίτητα γυναικεία αξεσουάρ μαζί με ορισμένα σημαντικά επαγγελματικά έγγραφα.  

Τσάντες τάση μόδας  : Totes (τσάντες αγορών)

Άνετες και ευρύχωρες, αυτές οι πολύ πρακτικές τσάντες παραμένουν στη μόδα για τα καλά. βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα και είναι κατάλληλες γυναίκες που θέλουν να πάνε για ψώνια.

Τσάντες τάση μόδας : "Κλασικές"

Οι "κλασικές" τσάντες αποτελούν σταθερή αξία και βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και αρκετές σεζόν. Συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα και τη φινέτσα με το στιλ. Όπως είναι λογικό, καλό είναι κάθε γυναίκα να έχει τουλάχιστον μια τσάντα αυτής της κατηγορίας.

Τσάντες τάση μόδας  : Τσάντες "ντοσιέ"

Πολλοί σχεδιαστές μόδας, έχουν συμπεριλάβει στις συλλογές τους διάφορα στιλ από τσάντες, οι οποίες είναι κατάλληλες για γραφείο. Ορισμένες από αυτές είναι και οι τσάντες "ντοσιέ".  

 Τσάντες τάση μόδας  : Wallet bags

Θηλυκές και ρομαντικές, αυτές οι τσάντες βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο για τη σεζόν φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014. Πολλοί σχεδιαστές μόδας έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το στιλ.  

Τσάντες τάση μόδας : Tiny Bags

Αναφερόμαστε στις μικροσκοπικές τσάντες. Οι τσάντες αυτές είναι πολύ κομψές και πολύ διακριτικές, ωστόσο θυσιάζουν λίγο από την πρακτικότητα και για αυτό το λόγο δεν είναι κατάλληλες για γυναίκες που θέλουν να κουβαλάνε μαζί τους την "προίκα" τους.

Τσάντες τάση μόδας : Clutches

Πρόκειται για ένα υπέροχο στιλ, το οποίο είναι κατάλληλο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι τσάντες αυτές προσδίδουν στη γυναίκα ένα ιδιαίτερο στιλ αλλά και έντονη θηλυκότητα.