Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διατροφικά τips για πολυάσχολες γυναίκες

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2013 22:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:35

Η ζωή μιας πολυάσχολης γυναίκας, δεν της δίνει τον απαιτούμενο χρόνο να φροντίσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον να φροντίσει και τη διατροφή της. Παρακάτω σας δίνουμε μερικά tips για να μπορέσετε να τρώτε υγιεινά και να μην ανησυχείτε πλέον για την εμφάνισή σας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με βρώμη.  Η βρώμη είναι μια εξαιρετικά ευεργετική τροφή η οποία κάνει καλό στην υγεία μας αλλά και στη διατήρηση της σιλουέτας μας. Μην ξεχνάτε ότι η βρώμη χωνεύεται αργά σε σχέση με άλλες τροφές με αποτέλεσμα να σας κρατάει χορτάτες για αρκετή ώρα.

Τροφές ολικής άλεσης. Για να διατηρήσετε τη διατροφή σε υγιεινά επίπεδα, καλό θα είναι να προτιμάτε τροφές ολικής άλεσης. Προτιμήστε το μαύρο ψωμί, το καστανό ρύζι και τα μακαρόνια ολικής άλεσης. Αυτές οι τροφές έχουν μεγαλύτερη διατροφική αξία και έχουν καλύτερη γεύση.

Να ετοιμάζετε με προσοχή το φαγητό της δουλειάς. Προτιμήστε να παίρνετε μαζί σας ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, συνοδεύοντάς το με φρέσκα φρούτα. Για μεσημεριανό προτιμήστε μια αραβική πίτα ολικής άλεσης με φιλέτο γαλοπούλας, πράσινα λαχανικά και λίγο χούμους/cottage cheese. Εάν δεν σας χορταίνει αυτό, μπορείτε να προσθέσετε και 2 βραστά αυγά.

Δεν είναι δύσκολο να τρέφεστε καλά ακόμα κι όταν ο χρόνος δεν σας το επιτρέπει. Οργανωθείτε και αποκτήστε τη σιλουέτα των ονείρων σας.