Τα χτενίσματα της νέας σεζόν

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2013 16:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:42

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα χτενίσματα της νέας σεζόν που σε προσκαλούν να μπεις σε φθινοπωρινή διάθεση.

Οι αλογοουρές του φθινοπώρου, το wet λουκ, ο όγκος και πολλά άλλα τρεντ θα σε ξεσηκώσουν. Μπορεί οι αλογοουρές της άνοιξης να ήταν πιο γυαλισμένες και στη θέση τους. Τώρα όμως η φθινοπωρινή εκδοχή τους είναι πιο ανακατεμένη όπως τις είδαμε στα σόου των οίκων Oscar de la Renta, Lanvin, Richard Chai Love and Rachel Zoe. Η αλογοουρά σου μπορεί να είναι χαμηλή αρκεί να δείχνει φυσική και πρόχειρη. Αρκεί να την πιάσεις με το λαστιχάκι και είσαι έτοιμη για έξω.

Στα σόου του Marc by Marc Jacobs είδαμε μοντέλα με πολύ όγκο στα μαλλιά σε σγουρό στιλ που δείχνει σχεδόν αφανέ. Αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά δεν έχεις παρά να τους δώσεις έξτρα όγκο για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θέλεις να κάνεις το καλοκαίρι να κρατήσει έστω και λίγο παραπάνω; Τότε το wet look είναι με το μέρος σου. Η τάση που κάνει πάταγο το καλοκαίρι φέτος είναι must και το φθινόπωρο όπως το είδαμε στα σόου των Roberto Cavalli, Oscar de la Renta και Alberta Ferretti. Αν δεν το τόλμησες το καλοκαίρι τώρα είναι η ώρα για να βρέξεις τα μαλλιά σου.

Φέτος θα κυριαρχήσουν τα ατημέλητα και άφτιαχτα μαλλιά. Ένα τρεντ που σου κερδίζει χρόνο και κόπο αλλά κυρίως χρήματα αφού δεν χρειάζεται πλέον να τρέχεις στα κομμωτήρια για να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα ούτε να παλεύεις με το ισιωτικό σου και να καταστρέφεις την τρίχα σου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass