Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα must του χειμώνα για την ομορφιά

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 23:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50

Η μόδα του χειμώνα προστάζει μεγάλες αλλαγές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά μας. Δείτε τις 9 κορυφαίες απαραίτητες κινήσεις για να ακολουθήσετε την φετινή χειμερινή μόδα….

 Μαλλιά

Στον τομέα των χτενισμάτων κυριαρχούν οι κότσοι, οι πλεξίδες και οι χαμηλές αλογοουρές, αλλά και τα extreme χτενίσματα, που ίσως να μην ρισκάρετε και πολλές να τα υιοθετήσετε.

Κότσοι: Πιάστε τα μαλλιά σας ένα χαλαρό σινιόν (χαμηλό ή ψηλό, στη μέση ή και στο πλάι), αφήνοντας την φράντζα σας να πέσει ανέμελα μπροστά ή και όχι. Αν θέλετε να το κάνετε πιο βραδινό προσθέστε κάποιο πιο ιδιαίτερο κοκαλάκι με στρας.

Πλεξίδες: Κάντε μια πλεξίδα, χαμηλή και χαλαρή, κανονική ή ψαροκόκαλο, περιποιημένη ή ατημέλητη, αφήνοντας κάποιες τούφες να πέφτουν ανέμελα.

Χαμηλή αλογοουρά: Η εύκολη και γρήγορη λύση της αλογοουράς είναι και πάλι στη μόδα. Πιάστε τα μαλλιά σας χαλαρά και χαμηλά, είτε αυτά είναι ίσια είτε σπαστά. Αν θέλετε να καλύψετε το κοκαλάκι μπορείτε να στριφογυρίσετε γύρω του μια τούφα ή να φορέσετε ένα πιο περίτεχνο και όμορφο πιαστράκι. Επίσης πιάνοντας τα μια χαμηλή αλογοουρά, μπορείτε να αλλάξετε λίγο το κλασσικό της σχήμα φορώντας μια λεπτή κορδέλα ή στέκα ή να φουσκώσετε λίγο το πάνω μέρος του κεφαλιού σας δίνοντας όγκο και δημιουργώντας ένα πιο θηλυκό λουκ.

Μακιγιάζ

Καταρχήν κυριαρχούν τα πιο φρουτένια κραγιόν με φρέσκα, έντονα χρώματα, όπως το ροδακινί και ροζ. Μια πολύ καλή συμβουλή είναι: αφού βάψετε τα χείλη σας με ένα φυσικό χρώμα, περάστε στο κέντρο του κάτω χείλους ένα πιο έντονο χρώμα, κάνοντας τα πολύ πιο προκλητικά.

Κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί επίσης το μονόχρωμο μακιγιάζ, το οποίο μπορείτε εύκολα να καταφέρετε χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που θα απλώσετε τόσο στα μάτια, όσο και στα χείλη, αλλά και τα ζυγωματικά με την βοήθεια μόνο των δαχτύλων σας.

Οι έντονες βλεφαρίδες και οι μεταλλικές σκιές είναι επίσης πολύ σημαντικές. Για να μην μουτζουρωθείτε όμως με την πολύ μάσκαρα, καλό θα ήταν να βάλετε λίγο νωρίτερα πούδρα στο κάτω βλέφαρο. Ενώ για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στην εφαρμογή της μεταλιζέ, ιριδίζουσας σκιάς σας, φορέστε την με ένα πινελάκι ελαφρώς βρεγμένο ή προτιμήστε υγρές σκιές τις οποίες θα απλώσετε με το χέρι.

Τέλος, το eyeliner κάνει εμφανώς αισθητή την παρουσία του με γραμμές καλλίγραμμες, μουτζουρωμένες, λεπτές ή σβησμένες, ενώ το ρουζ γίνεται πολύ έντονο με extra δόσεις.

πηγή:  beautetinkyriaki.gr