Πέντε προϊόντα ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην τσάντα της

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50

 Κάποια καλλυντικά επιβάλλεται να βρίσκονται συνεχώς κοντά μας.

Ποια είναι αυτά...

 1. Ένα καλό εργαλείο που γυρίζει τις βλεφαρίδες -το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Προτείνουμε το Full Lash Curler της Mac.

 2. Ένα σκούρο μολύβι για τα μάτια -μαύρο ή καφέ ή και τα δύο. Μεταμορφώνει το βλέμμα στη στιγμή. Δοκιμάστε το Creamy Eye Pencil της Bobbi Brown.

 3. Μάσκαρα. Για όγκο, μήκος ή οτιδήποτε χρειάζονται οι βλεφαρίδες σας. Προτιμήστε τη μαύρη που μπορεί να κάνει τη μετάβαση από πρωί σε βράδυ με μία ή δύο επιπλέον στρώσεις και χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε χρώμα. Ο οίκος Lancôme έχει παράδοση στις καλές μάσκαρα, αλλά μας αρέσει και η Le 2 του οίκου Guerlain.

 4. Κονσίλερ που να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Βέβαια, οι μακιγιέρ συμβουλεύουν να αγοράζετε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα, αλλά αφορά κυρίως τους μαύρους κύκλους. Για σπυράκια που μπορεί να σας… επισκεφθούν ξαφνικά, η ιδανική απόχρωση είναι αυτή που προαναφέραμε. Δοκιμάστε το κονσίλερ Touche Expert Advanced της ByTerry.

 5. Μια διακριτικά γυαλιστερή σκιά -ιδανικά σε μπεζ τόνους. Επιλέξτε κάτι ανάλαφρο που γυαλίζει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κλασικά στα βλέφαρα για διακριτικό αποτέλεσμα, στην εσωτερική γωνία των ματιών για να φωτίσετε το βλέμμα ή στα μηλα του προσώπου για να τους χαρίσετε λάμψη. Προτείνουμε την Luster Eye Color της Laura Mercier στην απόχρωση Crystal Beige. Εναλλακτικά, προτιμήστε ένα highlighter, όπως το High Beam της Benefit, που θεωρείται από τα καλύτερα της αγοράς.

 

fashionlove. gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass