Τα πιο σικ γυαλιά ηλίου για κάθε πρόσωπο

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2013 22:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:08

 

Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εμφάνισης. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι πολλά και εντυπωσιακά, ξέρετε όμως ποια είναι αυτά που θα αναδείξουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας; Ο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή είναι το σχήμα του προσώπου.

 

*Στρογγυλό πρόσωπο 

Αν το πρόσωπό σας δεν έχει έντονες γωνίες, τότε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν καλύτερα είναι τα τετράγωνα και αυτά με έντονα γεωμετρικά σχήματα. Ακόμα τα oversized γυαλιά είναι ιδανικά για εσάς, καθώς προσθέτουν ένταση και ισορροπία. Αντίστοιχα καλό θα ήταν να αποφύγετε τους στρογγυλούς σκελετούς και τα πολύ έντονα χρώματα.

 

*Οβάλ πρόσωπο

Τα πρόσωπα σε ωοειδές σχήμα είναι αυτά στα οποία ταιριάζει σχεδόν κάθε τύπος γυαλιού. Θα μπορούσατε να τολμήσετε περίτεχνα σχέδια και χρώματα, αφού η καλή ισορροπία του προσώπου σας επιτρέπει τους πειραματισμούς.

 

*Τετράγωνο πρόσωπο

Εάν το φάρδος του μετώπου σας είναι ίδιο με το φάρδος της γνάθου σας, τότε έχετε τετράγωνο πρόσωπο. Κατάλληλα για σας είναι όλα τα είδη γυαλιών με στρογγυλεμένες άκρες. Ειδικότερα φέτος που η μόδα προστάζει στρογγυλά γυαλιά, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου.

 

*Μακρόστενο πρόσωπο

Το μακρόστενο πρόσωπο μπορεί να αναδειχθεί με oversized γυαλιά και στρογγυλεμένες άκρες. Κατ' αυτό τον τρόπο η έμφαση δίνεται στα σωστά σημεία. Αντίστοιχα, αποφύγετε τα γυαλιά με μικρούς και στενούς φακούς.

 

*Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Αν έχετε φαρδύ μέτωπο και ζυγωματικά αλλά στενό πηγούνι, κατάλληλα για σας είναι τα γυαλιά που τονίζουν τη γραμμή των φρυδιών. Ένα από αυτά είναι και το κλασικό πλέον σχήμα πεταλούδας που φέτος έχει επιστρέψει δυναμικά, προσδίδοντας ένα vintage αέρα στην εμφάνισή μας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass