ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Υποδεχθείτε τις γιορτές

Δημοσίευση: 11 Νοε 2013 16:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:49
 
Κείμενο: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Έχοντας πλέον και τη βοήθεια του καιρού μπορούμε επισήμως να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και φυσικά τις προετοιμασίες, ξεκινώντας από τον στολισμό του σπιτιού.
 ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
Μέχρι πρότινος οι επιλογές για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιορίζονταν μόνο στο αν θα είναι αληθινό ή συνθετικό. Τα πράγματα ωστόσο έχουν αλλάξει και οι προτάσεις εξαντλούνται στα όρια της .... φαντασίας καθώς ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να φτιαχτεί από οτιδήποτε. Από βιβλία, από χαρτόνι, από ξύλινα δοκάρια, από κλαδιά δέντρων ή από σύρμα. Ρόλο δέντρου μπορεί να έχει επίσης οποιοδήποτε αντικείμενο σε τριγωνική ή κωνοειδή μορφή, όπως μια ξύλινη σκάλα.    

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Κάθε σπίτι διαθέτει διάφορα μικροαντικείμενα τα οποία με μια μικρή μετατροπή, μπορούν να αποτελέσουν χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, όπως για παράδειγμα τα γυάλινα βαζάκια για σάλτσες και μαρμελάδες, τα οποία μπορούμε να γεμίσουμε με γκι, κουκουνάρια και μικρές μπάλες.  Τοποθετώντας μικρά ρεσώ στα κολονάτα ποτήρια του κρασιού έχουμε εύκολα και γρήγορα τα εορταστικά μας κηροπήγια, ενώ αν τυλίξουμε με ύφασμα παλιές μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορούμε να φτιάξουμε μια όμορφη σύνθεση που θα κρεμάσουμε στην πόρτα.   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass