Το μακιγιάζ σε μεγαλύτερη ηλικία

Δημοσίευση: 12 Νοε 2013 15:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:51
Με το μακιγιάζ, σε μια προχωρημένη ηλικία, μπορούμε να κάνουμε ένα πρόσωπο να φαίνεται πιο νέο και πιο όμορφο. Φυσικά δεν γίνονται θαύματα παρά μόνο αν καταφύγουμε σε διάφορα τρικ.
Βάση: Είναι το πιο δύσκολο σημείο του μακιγιάζ. Το δέρμα θα πρέπει να μακιγιαριστεί όσο το δυνατόν λιγότερο. Πολύ καλές για πρωινό μακιγιάζ είναι οι χρωματικές κρέμες, γιατί μια έντονη βάση θα τόνιζε περισσότερο τις ρυτίδες. Απλώνοντας τη βάση θα πρέπει να προσέξουμε τις ρυτίδες των χειλιών, το μέτωπο, τη ρίζα της μύτης, τις γωνίες του στόματος και τις κάτω εξωτερικές γωνίες των ματιών.
Μάτια: Θα πρέπει να αποφύγουμε σκιές σε λιπαρή πάστα και στην περίπτωση που τα μάτια παρουσιάζουν εσωφθαλμία, θα σκουρύνουμε την εξωτερική γωνία ελαφρά και θα βοηθήσουμε το μακιγιάζ με μερικές τουφίτσες ψεύτικων βλεφαρίδων (πιο έντονες στην εσωτερική γωνία). Το υπόλοιπο βλέφαρο θα το αφήσουμε στο φυσικό του χρώμα, χωρίς να προσθέσουμε άλλα χρώματα που θα το βαρύνουν περισσότερο. Χείλη: Σε περίπτωση που οι γωνίες του σώματος έχουν χαμηλώσει αρκετά, θα 'σβήσουμε' με conciler το φυσικό περίγραμμα δημιουργώντας ένα καινούργιο με τις γωνίες λίγο πιο ανεβασμένες. Αν η περιοχή μεταξύ των ρυνοχειλικών ρυτίδων είναι πολύ χαλαρωμένη, τη φωτίζουμε, σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, με ανοιχτό conciler.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1