Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοδάτος…. χειμώνας χωρίς έξοδα!

Δημοσίευση: 27 Νοε 2013 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:08

 

Κάθε εποχή ακούς το ίδιο σενάριο. Τι πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου για να είσαι «in», στιλάτη και τα λοιπά, τι πρέπει να αγοράσεις, τι πρέπει να πετάξεις... Φρικάρεις λοιπόν και με το δίκιο σου. Πρώτον, γιατί δεν είναι εποχή για έξοδα και δεύτερον γιατί ο έξυπνος άνθρωπος είναι συνδυαστικός.
Το στυλ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Τα must haves αυτού του χειμώνα όλες λίγο –πολύ τα έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας.
Πρώτη και καλύτερη η καμπαρτίνα. Κλασσικό κομμάτι. Δεν το έχεις; Μην ανησυχείς. Σίγουρα το έχει η μητέρα σου. Και ξέρεις ότι στη ντουλάπα της μητέρας πάντα βρίσκεις μικρούς θησαυρούς.
Οι γόβες σε nude χρώμα και οι μπαλαρίνες είναι κομμάτια που υπάρχουν στις περισσότερες γυναικείες ντουλάπες. Άρα κανένα έξοδο κι εδώ.
Το λευκό πουκάμισο; Του καλού σου. Η δεύτερη ντουλάπα που κάνουμε «επιδρομή» είναι η δική του.
Όσον αφορά στο παλτό, το γκρι είναι ωραίο χρώμα γιατί ταιριάζει με όλα και είναι πιο «απαλό» από το μαύρο που φορούσες τόσα χρόνια.
Η μαύρη φούστα σε pencil γραμμή συνδυάζεται υπέροχα με ένα πουλόβερ σε γήινα χρώματα και το κλασικό biker jacket. Κυκλοφορούν παντού, σε μεγάλο εύρος τιμών και πάντα η επιλογή είναι δική σου. Μην ξεχνάς ποτέ το χρυσό κανόνα της κάθε σου αγοράς: Value for money.