Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάντε τα μάτια σας μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και σαγηνευτικά

Δημοσίευση: 28 Νοε 2013 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:09

Το σωστό μακιγιάζ ματιών μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε και να λάμψετε, σαγηνεύοντας τον ανδρικό πληθυσμό. Δείτε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να πετύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Η λύση βρίσκεται στην χρήση ανοιχτόχρωμου μολυβιού ματιών στο κάτω βλέφαρο – όσο και αν επικρατεί η αντίληψη πως η σωστή απόχρωση είναι το λευκό, η ενδεδειγμένη επιλογή είναι στην πραγματικότητα το μπεζ. Κι αυτό διότι πέρα από το γεγονός πως το άσπρο μολύβι είναι εκτός μόδας, το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση αλλήθωρου βλέμματος. Προτιμήστε λοιπόν μια μπεζ απόχρωση!
Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες με γαλανά μάτια που θέλουν να αναδείξουν το χρώμα τους καλό θα είναι να χρησιμοποιούν ένα μπεζ μολύβι, το οποίο έχει την τάση να κάνει τα μάτια τους να φαίνονται πιο ξεκούραστα και πιο φωτεινά. Από την άλλη, οι γυναίκες με σκούρα μάτια που προσθέτουν μια μπεζ γραμμή στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου τους, δημιουργούν μια αίσθηση της δεκαετίας του ’40. Συνδυάζοντας το λοιπόν με ένα κατακόκκινο κραγιόν θα μπορέσετε να σαγηνέψετε τα πλήθη.
Σύμφωνα τώρα με τον διάσημο Ελληνοαυστραλό makeup artist Napoleon Perdis, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να αποκτήσετε μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και σαγηνευτικά μάτια είναι τα παρακάτω:
Αρχικά βάλτε λίγη μάσκαρα, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια άμεση αντίθεση που θα σας καθοδηγεί για το υπόλοιπο μακιγιάζ. Στη συνέχεια γεμίστε τα φρύδια σας με ένα μολύβι, ξεκινώντας από τις εξωτερικές γωνίες. Έπειτα πάρτε ένα μπεζ μολύβι και κάντε μια γραμμή στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σας και ένα μπλε για να κάνετε μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο. Έτσι, θα κάνετε το λευκό των ματιών σας να μοιάζει πιο λευκό και επομένως πιο φωτεινό. Τέλος, βάλτε μια γυαλιστερή ουδέτερη σκιά στο κέντρο του βλεφάρου σας και είστε έτοιμη.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr