Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Πολύτιμες συμβουλές για όμορφα χείλη

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2013 18:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:20
 
- Προσέχετε να μην ξεπερνάτε το φυσικό περίγραμμα των χειλιών, προκειμένου να φαίνονται πιο σαρκώδη. Αν τα χείλη σας είναι πολύ λεπτά, αποφύγετε τις υπερβολικά σκούρες αποχρώσεις και αρκεστείτε σε πιο ανοιχτές σε σχέση πάντα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Λίγο διάφανο lip gloss στο κέντρο θα χαρίσει στα χείλη επιπλέον όγκο, χωρίς να τα κάνει να φαίνονται ψεύτικα.
 
- Για να αφαιρέσετε σωστά το κραγιόν -ειδικά αν είναι μεγάλης διάρκειας- χωρίς να ταλαιπωρήσετε τα χείλη σας, προμηθευτείτε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ ειδικό για τα χείλη και για αδιάβροχο μακιγιάζ.
 
- Όταν επιλέγετε ένα κραγιόν λάβετε υπόψη το χρώμα της επιδερμίδας σας.
 
- Οι ειδικοί συνιστούν αποχρώσεις του ροζ για τις ανοιχτές επιδερμίδες, ζεστές κόκκινες για τις μεσαίες και πιο γήινες αποχρώσεις που στη βάση τους έχουν καφέ για τις σταρένιες επιδερμίδες.
 
- Φροντίστε ανάμεσα στις στρώσεις η ποσότητα του κραγιόν να μην είναι μεγάλη. Έτσι το χρώμα διατηρείται περισσότερο.
 
 
Για αναλλοίωτο αποτέλεσμα
- Για να διατηρηθεί για πολλή ώρα το χρώμα του κραγιόν στα χείλη σας, δεν φτάνει μόνο το ανεξίτηλο και μεγάλης διάρκειας κραγιόν.
 
- Μετά την εφαρμογή του κραγιόν, ταμπονάρετέ το με ένα χαρτομάντιλο.
 
- Μετά απλώστε (πάνω στο χαρτομάντιλο) μία στρώση πούδρας με ένα πινέλο και ακουμπήστε το ελαφρά στα χείλη.
 
- Περάστε μία ακόμη στρώση κραγιόν με το πινέλο. Επαναλάβετε άλλη μία φορά τη διαδικασία και αφού απλώσετε την τελευταία στρώση κραγιόν, απλώστε στο κέντρο των χειλιών σας λίγο διάφανο lip gloss.
 
- Το ίδιο μυστικό ισχύει και για να μην βγαίνει το κραγιόν σας στα δόντια. Δηλαδή, μόλις περάσετε στα χείλη το κραγιόν, ακουμπήστε στο εσωτερικό των χειλιών σας ένα χαρτομάντιλο.