ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Όχι μόνο φυσαλίδες

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2013 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:22
Οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι οι κατεξοχήν περίοδοι κατανάλωσης «αριστοκρατικών» ποτών, με πρωταγωνιστή τη σαμπάνια. Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα, ο φημισμένος γαλλικός οίνος έχει γίνει ταυτόσημος λαμπερών ρεβεγιόν και δεξιώσεων, φέτος ωστόσο η νέα τάση αφαιρεί πόντους από την κυριαρχία του, εισάγοντας στη θέση του παραδοσιακά λικέρ με πρωταγωνιστή τη μαστίχα.
Αν λοιπόν θέλετε να προτείνετε κάτι το διαφορετικό στους καλεσμένους να συνοδεύσετε ένα γλυκό κομμάτι βασιλόπιτας ή το γλυκό του εορταστικού δείπνου, προτείνοντας κάτι το διαφορετικό στους καλεσμένους σας, σερβίρετε ένα παγωμένο κολονάτο ποτήρι με παγωμένο λικέρ μαστίχας και κρατήστε τη σαμπάνια απλά και μόνο για την πρόποση. Μια πολύ ωραία πρόταση για την πρωτοχρονιά, είναι το λικέρ από ρόδι, το οποίο επίσης σερβίρεται τόσο πριν, όσο και μετά το φαγητό.
Αν πάλι η περίσταση είναι ένα γκλάμουρους Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, με δυνατή μουσική και ασταμάτητο χορό μέχρι το ξημέρωμα, ακολουθήστε τη νέα πρόταση των καλύτερων μπάρμαν της Αθήνας, οι οποίοι φέρνουν στα ποτήρια σας τη λάμψη των εορτών, με πολύχρωμα κοκτέιλ σαμπάνιας σε σικάτα ποτήρια μαρτίνι. Οι επιλογές είναι πολλές, το σημαντικότερο όμως είναι το κοκτέιλ να μην είναι ούτε υπερβολικά γλυκό, ούτε εξαιρετικά πολύπλοκο. Η γεύση του επιβάλλεται να είναι ισορροπημένη, ευχάριστη και διακριτική. Γιατί το ζητούμενο είναι να μας κρατήσει, χαμηλών τόνων συντροφιά σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς δημιουργώντας μια «βελούδινη» ευφορία.  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass