Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αψεγάδιαστο μανικιούρ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2013 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:25
 
Τα σκούρα βερνίκια είναι τα τελευταία δύο χρόνια, αυτό που λέμε της μόδας. Όμως, ειδικά, αν βάφετε τα νύχια μόνες σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι ατέλειες με αυτά είναι πολύ πιο έντονες από ότι με τα ουδέτερα χρώματα. Αν δεν αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται στο μανικιούρ, το αποτέλεσμα θα είναι άσχημο. Μην ανησυχείτε όμως γιατί λύση υπάρχει. Μέσα από έξι απλά βήματα μπορείτε να αποκτήσετε επαγγελματικό αποτέλεσμα.
 
1 Λιμάρετε
Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι από τα νύχια σας και λιμάρετε ώσπου να τα κοντύνετε ως την άκρη των δαxτύλων σας. Στη συνέχεια δώστε με τη λίμα το σχήμα που θέλετε.
2 Μαλακώστε
Μουλιάστε τα δάχτυλα σε ζεστό νερό με σαπούνι. Απλώστε μια κρέμα για παρωνυχίδες στη βάση των νυχιών. Έπειτα σπρώξτε τις παρωνυχίδες με ένα ξύλινο στικ.
3 Λειάνετε
Με μια λίμα buffer τρίψτε την επιφάνεια των νυχιών ώσπου να γίνουν λεία. Το σκούρο βερνίκι απλώνεται πιο εύκολα και διαρκεί περισσότερο σε λεία επιφάνεια.
4 Καθαρίστε
Βουτήξτε μια μπατονέτα στο ασετόν και στη συνέχεια καθαρίστε καλά τις άκρες και την επιφάνεια των νυχιών. Περάστε μια στρώση βάσης και αφήστε να στεγνώσει.
5 Βάψτε
Περάστε τρεις λωρίδες βερνίκι, μία στο κέντρο, μία δεξιά και μία αριστερά. Μετά από δύο λεπτά περάστε ένα δεύτερο χέρι και αφήστε να στεγνώσει για δύο λεπτά.
 
Διορθώστε: Περάστε μία στρώση στεγνωτικό και στη συνέχεια βουτήξτε ένα ξύλινο στικ σε ασετόν για να διορθώσετε τυχόν βαμμένες παρωνυχίδες.