Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευεξία και αναζωογόνηση

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2013 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:27
Αρωματικά έλαια, άλατα, sea salt και νερό σας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και γαλήνης, ευεξίας και αναζωογόνησης. Αφήστε το νερό να τρέχει, χρησιμοποιήστε τα θαυματουργά προϊόντα και απολαύστε όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και τη διαδικασία!
Αρωματικά έλαια: μερικές σταγόνες στο νερό είναι αρκετές. Μπορείτε, επίσης, να τα απλώσετε στην επιδερμίδα σας μετά το μπάνιο ή το ντους, όταν θα είναι ακόμη υγρή. Δεν είναι λιπαρά, απορροφώνται γρήγορα και χαρίζουν μεταξένια απαλότητα.
Άλατα: σε διάφορα χρώματα, μπάλες, κρυστάλλους και σκόνη περιέχουν θρεπτικά για το δέρμα συστατικά, οξέα φρούτων που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, αιθέρια έλαια -που χαλαρώνουν - και φυσικά υπέροχο άρωμα!
Sea salt: πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, το αλάτι της θάλασσας ενδείκνυται για μασάζ στο δέρμα καθώς ενισχύει τη κυκλοφορία, χαλαρώνει τους μυς και απομακρύνει τις τοξίνες.
Νερό: η θερμοκρασία του δε θα πρέπει να ξεπερνά τους 37 βαθμούς Κελσίου. Το κρύο νερό είναι βέβαια ιδανικό, αν θέλετε να τονώσετε το δέρμα σας και να πλημμυρίσετε από ευεξία.