Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μακιγιάζ των εορτών

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2013 20:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:43

Κάθε χρόνο υπάρχει και μία νέα τάση στο μακιγιάζ για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες. Φέτος, εάν θέλετε να είστε η πιο όμορφη δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να γιορτάσετε τον ερχομό της καινούργιας χρονιάς τι μακιγιάζ θα υιοθετήσετε; Ιδού μία μικρή παρουσίαση του εορταστικού μακιγιάζ για τη φετινή χρονιά.

 Φέτος, δεν θα κυριαρχήσει και τόσο το glitter. Θα λέγαμε ότι την τιμητική του έχει το στυλ α λα Marilyn Monroe. Μεταμορφωθείτε, λοιπόν, στη σταρ των γιορτών με μικρές απλές τεχνικές.

Πρώτο λόγο έχουν τα μάτια. Απαραιτήτως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε eye-liner, το αξεσουάρ-κλειδί για σαγηνευτικό βλέμμα. Πριν, όμως, να φτιάξετε μία λεπτή και μακριά γραμμή με το eye-liner θα πρέπει να περάσετε μία στρώση σκιάς. Τα χρώματα με τα οποία μπορείτε να παίξετε είναι το καφέ, το μπεζ, του μπρούτζου, ακόμα και αποχρώσεις του χρυσού για όσες θέλετε να φαίνεστε ακόμα πιο λαμπερές. Μόλις απλώσετε τη σκιά, ζωγραφίστε μία λεπτή και μακριά γραμμή με το eye-liner (καφέ ή μαύρο) στη ρίζα των βλεφαρίδων σας, στο πάνω βλέφαρο. Καλό θα είναι να έχετε κάνει πρώτα μία εξάσκηση από τις προηγούμενες μέρες για να αποφύγετε τυχόν «κακοτεχνίες» που βαραίνουν το βλέμμα. Τέλος, βάλτε μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Σε ότι αφορά στα χείλια σας, εμείς προτείνουμε να τολμήσετε το φανταχτερό κόκκινο της Marilyn Monroe. Προαιρετικά, αν θέλετε, σχηματίστε με ένα μολύβι χειλιών το περίγραμμα για να αποφύγετε το πασάλειμμα.

Tip Θέλετε μία ακόμα μικρή αλλά εκθαμβωτική λεπτομέρεια; Βάλτε μία στρώση gloss στο κέντρο των χειλιών. Τα χείλια σας θα γίνουν τολμηρά και ζουμερά! Τόσο απλά! Καλές γιορτές.