Έκθεση ομορφιάς τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2015 14:04

 

Ακόμη μία από τις διεθνώς επιτυχημένες επαγγελματικές εκθέσεις/συνέδρια ομορφιάς BEAUTY, ανοίγει και πάλι τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας την πορεία που την έχει καθιερώσει ως τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη κλαδική έκθεση επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Η συνύπαρξη όλων των κλάδων παροχής υπηρεσιών ομορφιάς (αισθητική, μακιγιάζ, κομμωτική, περιποίηση άκρων κ.ο.κ.), προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα τους, να εξερευνήσουν νέες προοπτικές προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και να προμηθευτούν τα απαραίτητα προϊόντα για τη δουλειά τους.

Η 20η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς θα πραγματοποιηθεί στη HELEXPO (ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28 - 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Στη BEAUTY, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά πάνω από 110 εταιρείες/εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες από 300 φίρμες προϊόντων, σε περίπου 4.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου. Επίσης, στην Αίθουσα του Meeting Point, καθημερινά διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις του κλάδου.

Θα επιτραπεί η είσοδος αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες αισθητικούς, κομμωτές, μακιγιέρ, ειδικούς περιποίησης άκρων, ποδολόγους, επαγγελματίες εναλλακτικών θεραπειών, σπουδαστές & εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass