Διαγωνισμός... οικοδέσποινας!

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2013 22:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:57

Διαγωνισμό… οικοδέσποινας διοργανώνει η εταιρεία «Στόχος-Πρόληψη» που δραστηριοποιείται σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Στο δελτίο τύπου του διαγωνισμού αναφέρονται τα εξής: «Έχεις φορέσει το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο»... Με αυτή σου την ενέργεια συμμετείχες κι εσύ στην πιο γνωστή καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα ενίσχυσες οικονομικά την προσπάθεια μας. Στόχος σου σήμερα είναι να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο» και να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Η διαδικασία είναι απλή. Βάλε όλη τη φαντασία και την τέχνη σου για να οργανώσεις μια πετυχημένη γιορτή, ένα τραπέζι για τους φίλους σου. Πάρε τηλέφωνο, δήλωσε πότε είναι το πάρτυ και εμείς σου στέλνουμε ενημερωτικό υλικό και ένα δώρο για σένα, την οικοδέσποινα.

Στη συνέχεια προτείνεις στους καλεσμένους να βάλουν ένα συμβολικό ποσό στον ειδικό κουμπαρά, τον οποίο μας στέλνεις πίσω. Έτσι λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό, ενώ παράλληλα βοηθάς να κάνουμε το Κέντρο Πρόληψης στο Σύνταγμα πραγματικότητα.

 Μην περιμένεις, λάβε μέρος στο διαγωνισμό «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».

Κέρδισε πλούσια δώρα: Εντοιχιζόμενο φούρνο και αυτόνομες εστίες Pitsos, πολύτιμο δαχτυλίδι από τον Οίκο Φανουράκη και super έκπληξη: η chef Ντίνα Νικολάου να μαγειρέψει για σένα και τους φίλους σου στο χώρο σου.

 Πάρε μας τηλέφωνο: 210 3606430, 210 3614488 ή μπες στο www.ftbc.gr «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass