ΠΑΣΤΕΛ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ

Υπέροχες νυφικές ανθοδέσμες

Δημοσίευση: 16 Απρ 2013 14:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:37
Κείμενο: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Ο στολισμός της εκκλησίας, του σπιτιού όπου θα υποδεχθούμε τους καλεσμένους, του κέντρου όπου θα γίνει το γλέντι, του αυτοκινήτου που θα μας συνοδεύσει στο ναό, και φυσικά η σύνθεση της νυφικής ανθοδέσμης, αποτελούν από τις πιο όμορφες και δημιουργικές διαδικασίες ενός γάμου. Και αυτό γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να στήσουμε ένα παραμυθένιο σκηνικό, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουμε. Οι τρόποι για να το κάνουμε είναι πολλοί είτε θέλουμε να απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία, είτε επιλέξουμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας της δικές μας πρωτότυπες συνθέσεις.
Τα τελευταία χρόνια ο στολισμός του γάμου είθισται να εντάσσεται σε κάποιο θέμα, να αντλεί έμπνευση από τις εποχές ή από την τοποθεσία τέλεσης του μυστηρίου. Το θέμα μπορεί να σχετίζεται με το αγαπημένο μας χρώμα, λουλούδι, αντικείμενο ακόμη και με κάποια δεκαετία, όπως για παράδειγμα τα 40’s ή τα 60’s. Μπορεί να είναι κάτι ρομαντικό, κάτι μοντέρνο, κάτι κλασσικό ή κάτι απόλυτα μίνιμαλ. 
Ωστόσο εκείνο που έχει εν τέλει σημασία στο κομμάτι του στολισμού, είναι πρώτα από όλα η γνώμη των νεόνυμφων καθώς το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο γούστο, το στυλ και την προσωπικότητα τους. Από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι αμέτρητες όπως επίσης και τα υλικά καθώς εκτός από λουλούδια μια σύνθεση για το τραπέζι ή την εκκλησία μπορεί να περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία όπως κουκουνάρια, ξερά φύλλα, κλαδιά, κάστανα και κανέλες για ένα χειμερινό γάμο ή αστερίες, κοχύλια, λεμόνια και πράσινα μήλα για κάτι ανάλαφρο και καλοκαιρινό.
Σε ότι αφορά στους χρωματισμούς η τάση για φέτος είναι το λευκό συνδυασμένο με παστέλ πινελιές, όπως το ροζ του κουφέτου ή το μοβ της λεβάντας, το Royal Tiffany Blue, το χρώμα της μέντας και το απαλό κίτρινο, το λαδί και το σάπιο μήλο αλλά και καινούργια χρώματα, όπως το μεταλλικό γκρι, που προσδίδουν ρομαντισμό και κομψότητα. Σε αντίθεση με παλαιότερα τα τελευταία χρόνια οι ανθοσυνθέσεις, τείνουν να είναι πιο ανάλαφρες και αφαιρετικές, ενώ η μεγάλη ποικιλία σε λουλούδια εισαγωγής, όπως πεόνιες, ορτανσίες, κάλες και ορχιδέες δίνει την ευκαιρία για μοναδικές και κυρίως φινετσάτες δημιουργίες.
Αν θέλετε να πάρετε ιδέες για τη νυφική ανθοδέσμη και τις ανθοσυνθέσεις του γάμου, στο site http://www.marthastewartweddings.com/flowers θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις κατηγοριοποιημένες ανάλογα με το χρώμα, τα άνθη ή το θέμα που θέλετε να έχει ο γάμος σας.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass