Το λεξικό των…κραγιόν

Δημοσίευση: 29 Απρ 2013 19:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:56
Το κραγιόν είναι το απόλυτο όπλο θηλυκότητας που χαρίζει στα χείλη σαγήνη, γοητεία, ερωτισμό και πάθος. Στο εμπόριο κυκλοφορούν διαφορετικά είδη κραγιόν. Μάθετε λοιπόν να τα ξεχωρίζετε και να χρησιμοποιείτε το σωστό είδος για κάθε περίσταση.
Ματ
Κραγιόν με πλούσια και κρεμώδη υφή, που χαρίζει βελούδινη αίσθηση και απόλυτη άνεση. Ιδανικό για το γραφείο, αλλά και για εκείνες τις περιπτώσεις που θέλετε η εμφάνισή σας να αναδύει φυσικότητα.
Ιριδίζον
Το κραγιόν αυτό με τις διάφανες αντανακλάσεις αναδεικνύει μοναδικά τις αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ και του μπρούτζου, χαρίζοντας ένα απαλό, αισθησιακό και διακριτικό αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλες τις ώρες.
Long lasting
Ενυδατικό και έξτρα άνετο κραγιόν που συνδυάζει λάμψη και μεγάλη διάρκεια. Για εσας που θέλετε να είστε περιποιημένη ακόμα και μετά από μία κουραστική μέρα, ειδικά αν λείπετε πολλές ώρες απ' το σπίτι.
Κραγιόν με glitter
Ανάλαφρο σε αίσθηση, "δυνατό" σε γοητεία. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε εκείνες που θέλουν πά-
ντα να ξεχωρίζουν και να λάμπουν.
Lip gloss
Μια πινελιά λάμψης στα χείλη σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή πάνω από το κραγιόν. Είναι εύκολο στη χρήση, απλώνεται με το δάχτυλο, με πινέλο ή απευθείας από το σωληνάριο.
Μεταλλικό
Το πιο "σκανταλιάρικο" κραγιόν για τις βραδινές σας εξόδους και για εσας που θέλετε ένα φουτουριστικό και μοντέρνο λουκ.
Mικρά μυστικά
Κανένα κραγιόν, όσο καλής ποιότητας και να είναι, δεν πρόκειται να δείξει ωραίο σε ξηρά και αφυδατωμένα χείλη. Χρησιμοποιήστε συστηματικά ένα ενυδατικό balm, που θα κάνει τα χείλη σας πιο απαλά και θα τα προστατεύσει από τα καιρικά φαινόμενα.
Με τη βοήθεια του κραγιόν μπορείτε να διορθώσετε ακόμη και το σχήμα των χειλιών σας. Αν τα χείλη σας είναι μεγάλα, προτιμήστε τις σκούρες αποχρώσεις και αποφύγετε τα gloss.
Αν θέλετε να προσθέσετε όγκο, με τη βοήθεια ενός μολυβιού στην απόχρωση των χειλιών σας, σχεδιάστε τα λίγο έξω από το φυσικό τους περίγραμμα και στη συνέχεια βάψτε τα απλώνοντας προσεκτικά το χρώμα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass