Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έλληνες: Στη δεκάδα των πιο σέξι αντρών του πλανήτη

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2013 20:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:30

Στη δεκάδα των πιο σέξι αντρών του πλανήτη συγκαταλέγονται οι Έλληνες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του γνωστού αμερικανικού ταξιδιωτικού site Misstravel.com. Περισσότερες από 30.000 Αμερικανίδες και περισσότεροι από 13.000 Αμερικανοί κλήθηκαν να ψηφίσουν και, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, τις τρεις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι Βρετανοί, οι Ιρλανδοί και οι Βραζιλιάνοι και οι Κολομβιανές, Βραζιλιάνες και Αμερικανίδες, αντίστοιχα.

 Στη λίστα υπάρχει εκπροσώπηση από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ απουσιάζουν εκπρόσωποι από την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία. Οι Έλληνες συγκαταλέγονται στη δεκάδα, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση –ενώ οι Ελληνίδες δεν κατάφεραν να περάσουν στο top ten του site.  Να σημειωθεί ότι το Misstravel.com ειδικεύεται στις υπηρεσίες παροχής συντροφιάς (match-making) για ανθρώπους που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Η επιλογή των φλεγματικών Βρετανών στην κορυφή της λίστας εκπλήσσει, ενώ εκτός λίστας είναι οι Ιταλοί. Στο γυναικείο top ten, την πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι Κολομβιανές και ακολουθούν οι Βραζιλιάνες, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ιταλίδες.

 Και για όσους αναρωτιούνται, στη φωτό είναι το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία, Ιζαμπέλι Φοντάνα…

 TOP TEN ΑΝΔΡΩΝ

 Πιο αναλυτικά η λίστα με τους πιο σέξι άντρες στον πλανήτη είναι: 1. Βρετανοί, 2. Ιρλανδοί, 3. Βραζιλιάνοι, 4. Σουηδοί, 5. Αμερικανοί, 6. Ισπανοί, 7. Σκωτσέζοι, 8. Γάλλοι, 9. Έλληνες, 10. Πορτορικανοί.

 TOP TEN ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 Οι πιο σέξι γυναίκες είναι: 1. Κολομβιανές, 2. Βραζιλιάνες, 3. Αμερικάνες, 4. Ισπανίδες, 5. Ρωσίδες, 6. Ολλανδέζες, 7. Γαλλίδες, 8. Βουλγάρες, 9. Σουηδές, 10. Ιταλίδες