ΟΓΚΟΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΡΟΛΕΪ

Παλιά μου τέχνη!

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2013 17:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:33
   
Η παλιά καλή τεχνική των ρόλεϊ θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανάλαφρες μπούκλες και έξτρα όγκο.
Ξεχωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες και τυλίξτε τα με ρόλεϊ.
*Όσο πιο στεγνά είναι τα μαλλιά σας όταν βάλετε τα ρόλεϊ τόσο πιο πολύ θα κρατήσουν οι μπούκλες. Κι όσο πιο μικρά είναι τα ρόλεϊ τόσο πιο σφιχτές θα είναι οι μπούκλες. Αφήστε τα για μισή περίπου ώρα και αφαιρέστε τα ένα ένα. Μη χρησιμοποιήσετε βούρτσα ή χτένα. Ανοίξτε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σας και απλώστε σπρέι χτενίσματος.
*Ένας άλλος τρόπος να δημιουργήσετε μπούκλες είναι με μία στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι. Πριν ξεκινήσετε το φορμάρισμα απλώστε στα μαλλιά σας μια ικανοποιητική ποσότητα αφρού για μπούκλες. Στη συνέχεια τυλίξτε τη βούρτσα σε κάθε τούφα ξεχωριστά και κάθε φορά που την αφήνετε ελεύθερη χρησιμοποιείτε το πιστολάκι για να φορμάρετε τα μαλλιά σας.
*Αν θέλετε ένα ανάλαφρο λουκ με σφιχτές όμως μπούκλες θα χρειαστείτε ζελ χτενίσματος, τη φυσούνα στο πιστολάκι και...τα δάχτυλά σας. Σε νωπά μαλλιά απλώνετε ζελ χτενίσματος και βάζετε κάθε τούφα ξεχωριστά στη φυσούνα ενώ παράλληλα στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Φροντίστε το ζελ να είναι για κανονικό κράτημα ώστε να μη γίνει η τρίχα σκληρή και άγρια.
*Για ιδιαίτερα ανάλαφρες μπούκλες μπορείτε αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας να γυρίσετε κάθε τούφα ξεχωριστά και να τη στερεώσετε ψηλά με ένα τσιμπιδάκι. Περιμένετε για μία ώρα και στη συνέχεια «ελευθερώνετε» τα μαλλιά σας και τελειώνετε το φορμάρισμα με σπρέι χτενίσματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass