Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To φθινόπωρο απαιτεί Layering!

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2015 13:35

 

Το φθινόπωρο είναι η εποχή για layering, ένα στυλ που μας κρατάει ζεστούς όταν χρειάζεται και κάνει κάθε ντύσιμο πιο ενδιαφέρον !

Το layering είναι μια τεχνική στο styling που γνωρίζοντας την μπορούμε να αξιοποιήσουμε σχεδόν κάθε ρούχο. H λέξη layer σημαίνει στρώμα/στρώση και χρησιμοποιείται στο styling για να περιγράψει κάθε στρώση ρούχου που φοράμε χτίζοντας το look που θέλουμε. ( Κάποτε το λέγαμε «look κρεμμύδι»!!! )

Ξεκινάμε έχοντας στο μυαλό μας περίπου την εικόνα που θέλουμε να αποδώσουμε. Το τελικό στυλ είναι πιο εύκολο να πετύχει εάν ξεκινήσουμε την πρώτη στρώση από ρούχα με ενιαίο ή παρόμοιο χρωματικό τόνο και στη συνέχεια προσθέσουμε επιπλέον ρούχα ή αξεσουάρ.

Χρήσιμα κομμάτια-κλειδιά που χρησιμοποιούνται για ένα άνετο και μοντέρνο layered look :

  •  Το τζιν. Ιδανική βάση για να ξεκινήσετε το δικό σας layering.
  • Τα παντελόνια φόρμας που δεν φαίνονται τελείως αθλητικά και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο στυλ.
  • Η ζακέτα με το φερμουάρ φοριέται σαν μπλούζα και σαν ζακέτα, μέσα από το μπουφάν αλλά και πάνω από κοντομάνικα ρούχα.
  • Τα μπουφάν. Επιλέξετε να επενδύσετε σε 1-2 μπουφάν που συμπληρώνουν άψογα τη γκαρνταρόμπα σας στο σύνολό της.
  • Kαι φυσικά τα t-shirts που είναι απαραίτητα σε κάθε ντύσιμο!

Ιδανικά κομμάτια για το συγκεκριμένο στυλ διαθέτει το brand Jack & Jones που μπορείτε τώρα να βρείτε στο rouxa365.gr σε μοναδικές προσφορές ! Το πιο σημαντικό είναι να συνδυάσετε τα σωστά κομμάτια για να πετύχετε ένα περιποιημένο αποτέλεσμα, που θα δείχνει κομψό και μοντέρνο.

Επισκεφτείτε το rouxa365.gr , ψωνίστε τα ιδανικά κομμάτια για το layering του φθινοπώρου και δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ!